pewnie w pierwszej dekadzie maja tymczasem zaczęło się zbieranie pod wyniki za rok 2025 to już 15.04 dziś przez pierwszą godzinę sesji obrót przekroczył bańkę kolarze odcięci od papieru muszą kupić drożej bo zostaną na peronie
Psycha wam siada panowie co z wami trzeba być twardym nie miękkim i dać sie podchodzić jak dzieci czekac na wyniki i tyle.ja dziś pol polimka opylilem i 20% wpadlo a tez było zastanowienie i nerwowka
Pięć procent groszolapy dzis przytuliły na wachnieciu Fantay ale tak mogą w kółko az do wyników bawić sie wachnieciami zawsze jakiegoś leszcza strącą lub znudzonego parę takich kolek i grosz przyzwoity tylko trzeba zaryzykować
Też uważam ze to dobrze bo przy takim niskim freefloat przy najmniej coś sie dzieje (obroty)i wiadomo ze nie wszystko jest w jednych łapkach bawiąc się kursem jak sie da tak mnie tez zastanawia czy nie dołączyć do tej zabawy bo juz mnie nudzi ta stagnacja na Trakcji koniec końców to przecież dobry zarobek tylko trzeba trochę wiecej czasu poswiecić nad klawiaturą a jest to bardzo dochodowe tak robią na innych spolkach które posiadam na naszej gpw,pxm polsacie ccc bogdance jsw od miesięcy i to jest dobry system do przetrwania na ten trudny geopolityczne czas