Wiemy cd latał nawet w okolicach 70, i tak go trzymają skurczybyki że po 250lata ledwie 300% pozwolili mu urosnąć, to jak tu tak "będą trzymać" to ja z przyjemnością oddam swoje akcje niech sobie odkupują i zarabiają
Tu sami bogacze, którym nie zależy na kasie. JSW idealna pod tym względem. Kupujesz nie żeby zarobić, tylko żeby pokazać że nie liczysz się z pieniędzmi.
Dokładnie jest tak jak pisze ~Doktor. Dla wisielców ze ZU kasa to rzecz wtórna, rzekłbym całkowicie bez znaczenia. Tu liczy się tylko short i gonitwy z nim na forum bankiera. To jest sekta już nie do odratowania. W sumie to może i dobrze ;)
Wiszę po 25.50. Będę wisiał podobnie jak na CD projekt od 100 do 200zl dobre porównanie. Paweł po co tu jesteś na forum JSW ? Po co nas uświadamiasz, jaka ta spolka niedobra? Masz akcje , chcesz je kupić, czy tylko z dobrego serca wpadasz nas uprzedzać?
- nie uświadamiam, piszę to na co mam ochotę. Nie pasuje więc nie otwieraj, nie czytaj, nie odpisuj. - nie twoja sprawa czym mam akcje, czy chcę je kupić, pilnuj swoich.
Tu prawie wszyscy mają średnią poniżej 24-25 więc jesteś nuworyszem rodzynkiem, nieco zgorzkniałym ale jednak rodzynkiem.
No przecież & No raczej. Będziesz pierwszym odważnym z tego forum który mnie zgłosi, czy będziesz tylko kłapał dziobem jak inne trole ? Jak twoje cojones ? Dziękuję.
Śmiać mi się chce z doktorów i tym podobnych którzy martwią się tym ze będę sobie czekał jeszcze i z 10lat .Firma nie zbankrutuje na pewno w tym okresie. Wchodzę tu od czasu do czasu żeby poczytać wasze szczekaczki. Nie podoba się to sprzedać i koniec a nie straszyć bo chce się kupić niżej albo zarobić na spadku. Kogo wy oszukujecie?