koleżko Pgr, przeproszę, jak cena będzie powyżej 9 zeta, teraz to ty przeproś razem ze swoim kumplem xadoxem ( który chwalił się że brał po 8,3 bo okazja ) ludzi którzy dali sie namówić na kupno bo zaraz powyżej 10 zeta. Raczej jak ktoś mnie wtedy posłuchał i nie kupił to powinien na forum mi podziękować. Spadło 25% i wzrosło zaledwie 5 a Pgry i reszta nagonów w euforii :))
Aqwercik jak zawsze kocopoły piszesz , nigdy nie idzie pionowo napisz chociaż raz spadło, ale prędzej czy później wróci, a Ty tylko straszysz innych od lat, by tylko ludzie stratę mieli co za człowiek z Ciebie bez sumienia, aż tak pieniądze zmieniają człowieka, czy taki jesteś od urodzenia
aqwert i vip mają tak już od urodzenia ,oni mieli trudne dzieciństwo bez rodzinnego/domowego ciepła i zrozumienia, i to jest przyczyna ich postępowania ,tzw. genetyczni pesymiści i niestety ta trauma zostanie z nimi do końca życia
Oki ... ktoś wcześniej wprowadził podziały na : ludzi i pustaki ( to taka duża cegła z dziurami ) pomyślałem że może dołożymy wkładki do butów, ot i cała historyja.
VIP jest robota na Węgrzech podobno maja zatrudniać duze farmy troli zeby podbić poparcie dla partii Fidesz ja to Cie tam widze w roli lidera i zarobiłbyś i naszej perełce pxm dałbyś spokój na miesiąc hehehe ps pewnie mile widziani koledzy po fachu
Sorry Vip ale się z rozpędu przejęzyczyłem ten post z robotą na Węgrzech to miał byc skierowany do agwercika czytając twoja odpowiedź ty mi przyszleś w szybkosci pod palec na klawiature