• to chyba najładniejszy wykres jaki w zyciu widziałam Autor: monia1969 [83.6.150.*]
    chodzi mi o to spółkę http://www.fwig20.pl/gpw/kety-23-padziernik/
    chociaż osobiście chyba w nia nie zainwestuje, bo obawiam sie to co stanie sie na wigach...
  • Re: to chyba najładniejszy wykres jaki w zyciu widziałam Autor: thjonn [79.186.218.*]
    No fakt ,ładny ale dla kogoś,kto kupował w styczniu,teraz odradzam,również ze względu na wygląd wigów.
  • Re: to chyba najładniejszy wykres jaki w zyciu widziałam Autor: ~arthurae [217.149.249.*]

mam trochę akcji Kęt, i jestem spokojny o tą spółkę- fakt ma okresy długiego "kiszenia" ale w perspektywie dłuższego okresu czasu uważam że można osiągnąć ciekawy zysk na tej spółce.
    pracowałem w tej firmy, trochę mojej rodziny też tam pracuje- czasem taki wgląd w firme od środka jest przydatny. w 2007 roku jak tam pracowałem kurs dobijał do 240zł, zleceń produkcyjnych było w cholere ( USA były bardzo dużym odbiorcą), maszyny szły non stop. potem wiadomo kryzys, zastój ,stagnacja itp. z początkiem tego roku znowu zaczęło pojawiać się coraz więcej zleceń i wygląda to coraz lepiej. nie liczę tutaj w ciągu miesiąca na jakiś mega zysk, ale jestem pewny że w ciągu najbliższych miesięcy ( 3-4miesiące) spółka jest w stanie osiągnąć 140zł z nawiązką.
[x]
KETY 0,22% 926,00 2025-10-03 17:00:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.