• technicznie Autor: ~Zeus [37.30.50.*]
    na 4H interwale mamy lokalne LL z 9 marca i tuż na średnią 200 - więc lokalnie niby spokója ALE na 1D w okolicach 15,90 jest obszar ew. przełamania i tendencja raczej spadkowa do 12.50.
    Wróże więc lokalne podbicie na krótko i zjazd do 12.50 i okolic...
    Tam sobie po raz trzeci poczekam na kupno ;) - idzie okres gorący w nowości i konkrety.
    Póki co - paczamy i cieszymy banana z kupujących...
  • Re: technicznie Autor: ~Perez [46.149.212.*]
    Technicznie to Zeus jesteściamajdą - to na pewno. Ty też to wiesz, że z Twoją techniką niestety grasz w okręgówce.
  • Re: technicznie Autor: ~Zeus [37.30.50.*]
    nie wiem ptysiu do czego pijesz ale jawisz mi sie jak reszta tutejszych pajadzów jako kolejny trolik - czas pokaże kto ma rację. Z technikaliów progun niedługo ma upa, a tacy frajerzy jak ty raczej nic nie wiedza a dużo pitolą.
  • Re: technicznie Autor: ~Perez [83.6.247.*]
    Z Ciebie technik jak z koziej. Zacierasz ręce na Niewiadow a musi dać nura 3 zika żeby dobić go Górki na której sprzedawałeś ogłaszając się zwycięzcą. Na Virtusie też byłeś mądrala i wyskoczyłeś po złotówce przed samym wybiciem. Ty jesteś taki Munar tej giełdy… więc nie bełkocz Niedojdaku :)
  • Re: technicznie Autor: ~Zeus [37.30.44.*]
    Widzisz Perez realnie 39 tysia papiera wyprulem z vrtusa po ok.80 groni, 16 tysia po ok.1.7 Zeta. Po co nie pytasz ale ci nie powiem bo i po co. To że mógłbym wyżej to każdy po faktach jest geniuszem. Ty zaś jatrzysz jak każdy troll licząc na co? Na pognębienie, reakcje nerwowa? Gdybym przejmował się takimi jak ty niezależnie od ich zaangażowanie w dewaluację tego co piszą to bym przestał pisać i się udzielać. Jak widzisz mam to tam gdzie ty głowę wsadzasz. Pit mam jak zwykle co roku do opłacenia spory więc póki co moje strategie sprawdzają się w punkt. Także mlaskaj walca kolegom bo twój biały bełkot nie wpływa na moją postawę. Pitolisz i tyle.
  • Re: technicznie Autor: ~Perez [83.6.247.*]
    I to Twój błąd. Jakbyś słuchał mądrzejszego to byś jarzył po oczach seledynowym. A tam masz co kot napłakał i udajesz madralinskiefo. Ale Twój biznes - dla mnie jesteś zwykłym Munarem.
    Akurat twoje zdanie na mój temat mam głęboko w szufladzie ptysiu.
  • Re: technicznie Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    no i prosze, a sa tacy co pisza że At nie działa - progun delikatnie do góry.
  • Re: technicznie Autor: technik-at [85.221.140.*]
    Na D1 słabo ale na H1 ładna dywergencja i flaga, wykres podobny do bumechu, jutro powinno być wybicie na obu w ostateczności złapanie dołka a wybicie za 2 sesje max
  • Re: technicznie Autor: ~Ciastek [81.15.216.*]
    I mamy to wybicie panowie, niestety dołem. Marzenia swoje a kurs swoje.
  • Re: technicznie Autor: ~Gracz [83.11.251.*]
    Jak nie odbije w poniedzialek po weekendowych atakach na Iran (byc moze inwazja na wyspe Kharga) to sprzedaje ze strata, wroci sie jak spadnie na 12 albo nizej szkoda tu sie kisic, jest co kupowac np. teraz promocja na Dino -15%
  • Re: technicznie Autor: ~PanJan [188.146.190.*]
    Co ma piernik do wiatraka?
    Z obecnym ff nikt normalny chyba nie liczy, że spółka da zarobić :D
    Tutaj żaden poważny gracz w spekulacyjnego śmiecia nie wejdzie, nawet na GPW. Tu się musi wydarzyć duże rozwodnienie, zwiększenie ff i wtedy może coś z tego będzie. 50 zeta w tym roku to sobie możecie między bajki wsadzić.
  • Re: technicznie Autor: ~akcjo_pl [188.146.134.*]
    niestety będzie się usuwało - teraz info o zamówieniu z SAFE jedynie pomoże www.akcjo.pl
    a DINO kupione - kara duża za wyniki

• Re: technicznie Autor: ~Zep [37.31.14.*]
    Oj niecierpliwe niedowiarki,pokotłuje i odkupicie drożej.
    Brawo ja...
  • Re: technicznie Autor: nignog [31.0.93.*]
    Jak w kółko gadasz że spadnie to naturalnie czasem będziesz miał rację
  • Re: technicznie Autor: ~PanJan [80.238.106.*]
    Spadnie pod 12 i wtedy będzie wieścił wzrosty :D
    taki grzeczny i taki merytoryczny byłes gdy rosło a teraz taki ahooj i kutafon wyszedł gdy inni maja rację - całkiem jak Perez kiedyś - też sympatyczny ido czasu, a potem taki dezeban z niego wyszedł że szkoda gadać - typowe bankierowe zjawisko gdy przegrywy maja rację ;) i to od 4 lat ...
    Przecież napisałem, że “brawo ale nie zesraj się”. Tobie już kiedyś wyjaśniałem, że Twój styl komunikacji pochodzi z rynsztoka więc staram się dopasować poziom bo odnoszę wrażenie, że możesz jednak popuścić z tego samozachwytu. Wobec tego dałem Ci bardzo dobrą radę w języku jaki rozumiesz.
  • Re: technicznie Autor: ~Zeus [37.30.50.*]
    No teraz rozumiem. Jesteś swój chłop. Ale w wybujałe ego jakobys był lepszy ode mnie wybacz nie uwierzę ptysiu waniliowy. A spadki przed nami i tak.
    Nie mam wcale wybujałego ego tylko nie popuszczam ze szczęścia, że miałem rację a ktoś nie. Niechaj zjeżdża, mój paleciak już odpalony czeka :)
  • Re: technicznie Autor: ~Perez [31.0.95.*]
    Heheh. Perez zawsze był dla Ciebie miły… nawet Ci rady złote dawał… a Ty tylko mamrotałeś i mamrotałeś jakbyś siebie samego chciał zagadać na amen.
[x]
NIEWIADOW 6,02% 17,60 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.