Dzisiaj z zadowalającym zyskiem, jak na kilka dni sprzedałem, na święta portfel redukuję. Może po świętach uda się kupić lepiej, a jak nie, trzymam kciuki za trzymających papier. Pozdrawiam i Wesołych..
Kolega możesz sprzedać, albo jak nie masz to czekaj na te swoje spadki i kupisz za darmo. Jprdl czym Ty się tak podniecasz, Kolo wszedł w spółkę i liczy jak każdy że zarobi.
patrząc historycznie, to sinusoida jest roczna spadek po skupie i wzrosty przed skupem akcji. w tym roku 1,6 mld zl skup będzie. dla funduszy pewny zarobek tak jak łowienie ryb idacych na tarła. zbijaja cene by zebrac akcje taniej i przy skupie sprzedac z zyskiem.
Zgodnie z ostatnim wpisem udało się odkupić niżej niż sprzedałem. Nawet lepiej, niż się spodziewałem i byłem wystawiony, bo dzisiejsze otwarcie było zaskakująco niskie. Brawo ja, Pozdrawiam.
Sprzedałem z kolejnym zadowalającym zyskiem. Weekend przed nami, nie wiadomo co wymyślą szaleńcy opętani wizjami destrukcji - Benjamin i Donald, więc wolę zysk w portfelu, niż zdawać się na łaskę tych panów. Swoją drogą 7% na czysto w dwa dni, piękny wynik, brawo ja:) Widać, że trzymacie za mnie kciuki:) Dziękuję i pozdrawiam:)
Sprzedałem na wyznaczonym przy zakupie poziomie 32zl, czy dobrze, czas pokarze. Ponad 10% zysku w kilka dni i to kolejny raz, brawo ja:) Trzymajcie nadal za mnie kciuki , bym odkupił na korekcie:) Pozdrawiam.
Odkupiłem Allegro wyżej niż sprzedałem, ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.. Zrobiłem dzisiaj ruch na Cyfrowym Polsacie, co na tamtym forum opisałem, więc finalnie jestem na plus. Liczę, że wyniki Allegro pozytywnie zaskoczą i jutro uda się sprzedać z zyskiem. Trzymajcie za mnie kciuki:)
0,3% sprzedać 0.3% kupić Polsat 0,3% sprzedać Polsat 0,3% odkupić allegro podjechało 2% coś fandzolisz na cyfrowym dzisiaj widziałem czerwień na pewno masz mniej akcji za więcej i jutro piątek walka może być walka pod oporem tak to jest jak się odda i potem żal że odjedzie przerabiałem te tematy ostatnio naskakalem się i nerwów kasy brakuje papierki odjechały .
Mirek, czytaj uważnie moje wpisy. Wczoraj napisałem wyraźnie, że Allegro odkupiłem ze stratą, ale zysk na Cyfrowym w ogólnym rozrachunku pozwolił mi wyjść z zyskiem z tych transakcji. Wczorajszy zakup Allegro, uwzględniając prowizję, daje mi na moment pisania tej wiadomości, blisko 1 zł zysku. Co tu się może nie zgadzać? Szkoda Panowie mojego czasu na tłumaczenie prostej matematyki, więc gdy następnym razem komuś nie będzie się coś zgadzało, proponuję czytać do skutku.
p.s. Prowizję mam indywidualnie negocjowaną, jest niższa niż 0,3%. Nie ma to jednak większego znaczenia w naszej rozmowie, bo nawet gdyby wynosiła 0,3%, to w obie strony przy tym kurcie Allegro nominalnie wyjdzie około 20gr, a ja korzystam z ruchów między 5-10%, czyli kilku złotych. Pozdrawiam.