• Rubicon już sprzedał-moja teoria Autor: ~Tadek [83.29.166.*]
    Hipoteza-Rubicon to dom maklerski.Załózmy że prezes ma tam swój rachunek to rubicon korzystając z możliwości pożyczenia akcji od maklera pożyczył i sprzedał kilka mln akcji np po śr 3 zł a teraz zapłaci za akcje np po 2,20 idąc dalej można pożyczyć i sprzedać wszystkie akcje prezesa i nie trzeba tego zgłaszać.Spyta ktoś a co jakby poszły do góry.Wtedy prezes ogłosi np emisje 50 mln akcji bez prawa poboru np po 50 grRubicon dokupi-uzupełni a podatkowo super straty.Tak się robi interesy Szanuję każdego z Was ponieważ dzięki Wam zarobiłem.Pozdrawiam życzę wygranej
  • Re: Rubicon już sprzedał-moja teoria Autor: ~Zenek [83.10.182.*]
    Tadek, ty dorabiasz do prostych i czystych transakcji teorię spiskową - po pierwsze, Prezesik niczego nie taił, obacz raport:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MIRBUD-S-A-Zawiadomienie-o-transakcjach-na-akcjach-emitenta-przeslane-przez-osobe-zobowiazana-w-trybie-art-160-ust-1-Ustawy-o-obrocie-oraz-w-trybie-art-69-ust-1-i-ust-2-Ustawy-o-ofercie-2034473.html
    - po drugie, po średniej "3,00" zł nie poszły żadne miliony - odstłam do statystyki na Interii.
    Wierz, że masz doświadczenie i z nie jdenego pieca chleb mogłeś jeść, ale nie możesz z góry podejrzewać szwindlu tam gdzie go nie ma !!!!!
    Pozdrawiam wszystkich wierzących w czystość intencji Prezesika MIRBUDU.
[x]
MIRBUD -1,09% 9,95 2026-05-18 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.