• Jest INFO!! Autor: ~WaszJanny [142.93.152.*]
    Wiecie co bedzie ciekawe, jesli kurs raptem zacznie rosnąć bo to jest bananowa, a dzis ktos te 150k zebral z rynku....
    Tu sie dzieją niewytlumaczalne rzeczy. Nagony tworzacy grupke jak sekte. Zawsze dziwne bylo dla mnie to jak kulturalnie, az do por.zygu czytalo sie te ich lizusostwo względem siebie. Tak do was mowie. I co teraz oddacie pieniadze tym co przez was kupili akcje !!?
  • Re: Jest INFO!! Autor: ~Jóras [31.61.252.*]
    A jeden taki dobroczyńca założył minimum 7 wątków ostrzegających przed spółką. W jakim to celu? Czy aby nie po to, żeby tanio zebrać akcje?
  • Re: Jest INFO!! Autor: ~ZodiakalnyByk [91.218.61.*]
    To co dzieje się na giełdzie jest nie wytłumaczalną magią.
    Giełda reaguje o rok szybciej niż to co wydarzy się w przyszłości. Ale najpierw robi się korekty sztuczne. Aby korekta się zrealizowała trzeba wywołać panikę. Itd.

Ja swoje, Wy swoje…

Zobaczymy kto na tym wyjdzie lepiej.

Nikogo nie naganiam i nie pisze kupujcie.

Pisze że jedziemy dalej… wyżej rozwijamy się… bo wierzę w grafen.

Byłem inwestorem advanced straciłem sporo pieniędzy. Wróciłem gdy zarząd się zmienił. I dalej wierzę w grafen.

Daje sobie czas… mimo że jestem już o cztery lata starszy.
  • Re: Jest INFO!! Autor: ~MalikMontana [37.47.84.*]
    Jak byś zobaczył IP to pewnie byś zrozumiał że to nie ta sama osoba xd
    Pewnie zobaczyłeś ale narracja by się wtedy sypnęła xd kółko wzajemnej adoracji.
    Niezmiennie wszyscy inwestorzy czytajcie raporty i opinię biegłego. Tam nie ma szczekania i zaganiania. Malik jest jeden xd
  • Re: Jest INFO!! Autor: ~Abcd [37.31.28.*]
    Daj juz spokoj, nudne to juz, kwzdy umi czytac i analizowac. Dziękuję za wszystkie rady
  • Re: Jest INFO!! Autor: ~Spok [46.170.12.*]
    Banany, naganiacze, lizusostwo, oddacie pieniądze... DRAMAT! Poziom forum jest straszny. Ludzie, każdy jest sfrustrowany mniej lub bardziej. Każdy kto pisze takie rzeczy NIE NADAJE SIĘ DO INWESTOWANIA. Każdy kto tu jest powinien wiedzieć, że to się wiąże z ryzykiem i jest tu z własnej decyzji a jeżeli przyszedł tu za namową kogoś to powinien mieć pretensje do siebie. Raport nie był taki jakiego byśmy oczekiwali ale strata się pomniejsza i spółka robi założenia ze swojego programu. Jak czytam te wypociny i negatywną reklamę ze strony rycerza z Montany to krew mnie zalewa... ile ty masz lat? 16? Zamiast szerzyć JAD i frustrację (z waszej winy) pokażcie odrobinę kultury i zastanówmy się wspólnie co poszło nie tak i jak to można zmienić. Widzę te komentarze to wydaje mi się, że ktoś tu albo chce wydymać resztę albo rzeczywiście pociągnąć statek na dno ze wszystkimi. Uspokójcie się, ochłońcie i zastanówcie się gdzie jest problem a nie zwalajcie winę na osoby, które nie mają z tym nic wspólnego xD

• Re: Jest INFO!! Autor: ~MalikMontana [37.47.84.*]
    Proponuję melisę, naprawdę . Xd
  • Re: Jest INFO!! Autor: ~Spok [46.170.12.*]
    Melisę? Ty to napisałeś? Naprawdę? Po wczorajszym Twoim wystąpieniu? Typie... w jakim Ty uniwersum żyjesz xD
  • Re: Jest INFO!! Autor: ~Rowen [178.128.231.*]
    Juz odbija, spokojnie, do konca dnia będzie 5zl
  • Re: Jest INFO!! Autor: ~Planki [5.173.200.*]
    To jest papier dla cierpliwych i wiernych
[x]
HILANDER -6,83% 1,50 2026-04-02 15:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.