Ja oglądam ale może nie będę się wypowiadał bo znowu zostanę posądzony o malkontentstwo. Niczego ciekawego na razie nie usłyszałem. Ale optymiści mogą być podnieceni
Jeżeli coś naprawdę mają konkretnego w tym ich lejku sprzedażowym to ta komunikacja moim zdaniem powinna być dużo bardziej optymistyczna. Może to tylko kwestia formy przekazu...
Roman, ja ciebie przepraszam ale jeśli mówiliby zbyt optymistycznie to byś mówił że nawijają makaron.
Mówią "pesymistycznie " też źle.
No jak mają dogodzić?
Pracuja, trzeba czekać.
Też bym wolał by wszystko było szybciej ale cóż, patykiem Wisły nie zawrócimy.
Robert ja to wszystko rozumiem i zdaję sobie sprawę z realiów ale jak/ jeżeli masz coś konkretnego w zanadrzu typu fajna umowa to przekaz powinien chyba być trochę inny. A nie odpowiedzi typu wiemy ale nie powiemy.
Oni na konfie nie mogą za bardzo nic mówić by nie narazić się na zarzut wpływu na rynek poza ESPI. Ja zresztą wolę postawę "coś wiemy ale nie bardzo chcemy mówić" niż "pewnie nic nie mamy ale co szkodzi obiecać". Pewnie teraz kurs będzie sprowadzany w dół, pewnie coś wtedy dokupię bo konferencja nie wpłynęła na moje nastawienie. Trzeba czekać i tyle. Wierzę że zostaniemy wynagrodzeni za to czekanie