Radzę dokupić bo to ostatnia szansa. Case study jak to bank zaoszczędził miliony zrobi swoje i przyciągnie nowych jak i niezdecydowanych klientów. Fundusze PPK już to wiedzą dlatego inwestują.
Case Study nikogo z akcjonariuszy nie zainteresuje. To tak jakbym Ci zrobiła prezentacje, że mam samochód elektryczny i jakie są super oszczędności. By ruszyć kurs potrzebna jest umowa, kasa z umowy, powtarzalna, wreszcie ten enterprise. Ileż można na niego czekać..To jest, czy go nie ma? Bo mowa o nim od roku
Nie mówiłem że przyciągnie akcjonariuszy tylko klientów. Case study jest dla niezdecydowanych i zainteresowanych. Samo z siebie zrobi marketing. Już za kilka dni :)
Zapraszamy na konferencję wynikową, która odbędzie się 31 marca 2026 r. w godz. 14:30–16:00. Spotkanie, organizowane przez Dom Maklerski Trigon, obejmie prezentację podsumowującą raport roczny oraz sesję Q&A z CEO i CFO.
co myślicie o tym case study? dla mnie jest tylko 1 konkret, który jest i tak niekonkretny sam w sobie. Nie jest to full journey klienta jak opisywał to CEO ostatnio na konfie...może to część większej całości która przyjdzie później