Trwa hossa bez espi na wysokim obrocie. Są ciągle przed komercjalizacją. Ci z was, którzy nie mają tej spółki w portfelu powinni dokładnie przeanalizować co się tam dzieje od roku. Lekcja poglądowa na temat korelacji kursu i postępów spółki z tej branży. Przed nami daleka droga, ale jeśli Nano przejdzie ją w podobny sposób, można liczyć na podobny rezultat. Jednak pokora to słowo, które trzeba zapamiętać. W czerwcu ubiegłego roku, mimo złożonego wniosku do FDA w sprawie certyfikacji Cool Cryo, kurs Medinice był w okolicach zaledwie 8 zł, w porównaniu do jakichś 7zł miesiąc wcześniej. Jak mówię, daleka jeszcze droga przed nami. Zapewne część sprzedających ostatnio duże pakiety zdaje sobie z tego sprawę.
To jest sprawa czasu i wielkości pakietu. Masz 300 tys. I jesteś drobnym, to możesz wyjść i obrócić czymś co rokuje tu i teraz bo zdążysz wrócić. Masz 3 mln to musisz czekać, a pakując się na taką kwotę wiedziałeś o tym od początku. W najmniejszym stopniu nie świadszy to źle o spółce. Taki jest po prostu stan na chwilę obecną moim zdaniem.
Na Pure też sie dzieje. Tutaj jak zerwie z łańcucha bedzie podobnie. Póki co po akumulacji następuje wyciszenie, mizerne obroty i testowanie 2.50. Wszystko to do czasu. Ciekawą rzecz powiedzial też Mazurek na ostatnim webinarze, że spółka planuje pozyskiwać granty i akcjonariusze mogą sie spodziewać takich informacji. Dołączenie do top 3 Biotechu w pl o której mówił to kwestia zwiększenia kapitalizacji jakoś 5 krotnie. Oczywiście prezesom z natury sie nie wierzy ale ten póki co robi co mówi. Ja jestem spokojny o losy tej spółki.
Dwóch powyżej, w tym jeden znacząco powyżej. Pamiętaj o akcjach z ostatniej emisji. Ja w ciągu ostatnich 4 mcy zredukowałem swój pakiet o 60% i zapakowałem się w ICE. I nie mam na imię Michał.