Niestety, ale to chyba zjedzie na poniżej 10gr za akcje. Zostaliśmy wyruchani bez mydła. Pięknie tylko mezzo napisał, że myślą o obecnych akcjonariuszach i będą zadowoleni. No jestem jak sam skur. Kilkadziesiąt tysięcy PLN w plecy. Nie żebym czuł się oszukany, ale to co zrobili to zwykłe skur.
To zajrzyj do innego wątku gdzie mnie zwymyślałeś i zaatakowałeś. Ja pisałem prawdę, że spółka jest wydmuszką i oczekiwania na rajd kilkaset procent są na wyrost. Kto teraz będzie kupował akcje po 20 groszy i wyżej jak sobie wydrukują po 13 groszy?
Tutaj każdy liczył na szybki zarobek, zdusił Mezzo każdy popyt. Dopiero gdy akcjonariat się zmieni i weźmie trochę akcji podmioty powiązane lub ludzie powiązania z MW Rail zacznie się zmiana postrzegania spółki i jej wycena. Kontrakty itd. Tu wielu drobnych wzięło, ja sam brałem od pół roku i też mocno w plecy. To jest jakoś rozgrywane przez Mezzo i ......, dowiemy się za jakiś czas. Rozwodnili za mocno i Mezzo o tym wiedział, bo jest w radzie MW Trade - dlatego dusił każda próbę wzrostu.
A jakie to ma znaczenie? Ty tutaj non stop bredziesz to samo i w zasadzie nie ma z tego nic. A czy pisałeś prawde? Cyganka która wróży z ręki na targu też czasem powie coś co się sprawdzi, ale to nie znaczy, że mówi z sensem albo że ma racje.
Ta, ta, bla, bla..... Dla MW Rail ta transakcja odwrotnego przejęcia jest kolejnym szybkim krokiem planowanym do wejścia na giełdę. Kolejnym za jakieś dwa lata będzie przejście na rynek główny. Wspomnisz może moje słowa, kogoś kto nudnie pisze...., Ciebie może już nie być w tej spółce. Zresztą szkoda pisać, bo to niekiedy nic nie wnoszące rzeczy bo rynek wie swoje. Bo jak kupujesz po tym co ludzie piszą na forum to współczuje A i jeszcze jedno, dlaczego VR bo nie ma jak to przejąć spółkę jak chce się zrobić dochodowy biznes mając tarcze podatkową na kolejne 5 lat po działalności Matula (tyle, że być może nie wiem czy wiesz o czym kolejny raz tu pisze). Minus całej transakcji to bardzo duże rozwodnienie (nie spodziewane przeze mnie i wielu innych, że aż takie, chociaż cena nie jest zaskoczeniem przynajmniej dla mnie) Plus stabilny inwestor finansowy z większościowym pakietem.
Więc przyjdzie czas jeszcze się mocno zdziwisz, być może już bez Ciebie. Baba z wozu koniom lżej
Powiedział co wiedział chłopski filozof Pchacz. Sam o 9:36 piszesz farmazony, że kurs chyba zejdzie poniżej 10 groszy a czepiasz się innych? Dlaczego ma zejść poniżej 10 groszy? Wystaw swoje akcje PKC na sprzedaż to zobaczymy do ilu kurs spadnie. To ty bawisz się w cygankę skoro wiesz, że kurs spadnie poniżej 10 groszy. Ja zgadzam się z opinią "tito", że skoro MW Rail zdecydował się wejść na giełdę i reprezentuje branżę zbrojeniową to nie po to, żeby stracić tylko zrobić dobry biznes. Musimy przeczekać obecną słabość kursu.
Stary ale to Ty ciągle walisz o wydmuszcze i że to bankrut, a teraz chcesz czekać i masz motywacje demotywując innych od wielu tygodni? Rozdwojenie jaźni?
Przecież pisałem prawdę, że to wydmuszka. Nie użyłem nigdy określenia bankrut bo to dotyczy spółek, które są mocno zadłużone i nie są w stanie tego spłacić. Co jest nieprawdziwego w określeniu wydmuszka? Jaki majątek na VR Factory? Jaką działalność prowadziła spółka po wyjściu z gamingu? Zarzut o demotywacji innych jest niepoważny. Kursy akcji zawsze są wynikiem kupna/sprzedaży dużych graczy a nie wpisów na forum Obserwatora czy Pchacza. Chyba powinieneś to wiedzieć.
Przychodzisz tu demotywować i nic więcej nie robisz. Jak masz być tak pomocny to lepiej nic nie pisz, albo napisz książkę sam dla siebie bo może paradoksalnie część ludzi zrezygnowała przez Ciebie czytając Twoje wpisy i zrzuciła kurs oddając mikro pakiety, a że takich mogło być sporo to uzbierała się większa ilość na zrzut. Możesz sobie podziękować.