sam dzisiaj sporo dokupilem bo drożej sprzedałem! (13-14) pln. ale ch .......z tym ! a kto kupil i trzyma to G....już po nim ! Gdzie jestescie "analitycy" od 7.......b...... srajgupiiiiii?
ZAwsze Ci równiejsi mogli trochę korzystnie dla siebie uśrednić..Sprzedając stare akcje.Ale już cena prawie się zrównała : w Wiedniu 2,41 Euro, a w Wie jeszcze podad 10-drogo ubierają w WWie.
WE FRancji ponoć tak robią : kupują złoto i zakopują w przydomowych ogródkach..I chyba lepiej na tym wychodzą..Bo tu tylko drogo emitują a tanio skupują..
A ja posłuchałem.....zakopałem... już mija 3 lata kiblowania! Ale wjebałem....ale ja nie o Waszej spółce, chodzi mi o Leasco...do niego chyba nic się nie odnosi,żadna rada...AT....sorki, że w Wasz wątek wlazłem ale musiałem też odreagować...ale kasy mi zeżarło qurna ich m.ć....a Stary Niedźwiedź na wątku naganiał...naganiał jako sternik pływającej na wzburzonym morzu łajbie pt. Leasco....co za bzdety ...sam nie wierzę w to co piszę heh...tyle kasy w morde!Burdel qarwa...
Właściwie to czekałem i wiedziałem że Badziew spadnie (pisałem o tym 30.08.2009 na forum) jest m.artykuł można przeczytać i sprawdzić.Wtedy też sprzedałem WSZYSTKIE!!! posiadane akcje i teraz odkupuję ponad 3.pln. taniej, niby b.dobry interes ale czy nie za szybko wszedłem ? oto jest pytanie.Miałem wejść poniżej 10.pln. ale ostatnio sprzedałem PKO.BP. PGNiG KGHM. i kasy mam w ch......... więc co robic jak wszystko drogie ??? a no Badziewiak tani to biorę.Oczywiście cały czas będę dobieral a w szcz. jak kurs zanurkuje.Pozdrawiam wszystkich nawet moich przeciwników na forum-sami widzicie jak to wygląda i oczywiście kto trafnie ocenił sytuację.
trzeba byc komletnym idiotą , aby ładować akcje po rozwodnienu----przy cenie 9,25 zł ---c/wk 1,81 , kapitalizacja spadla / w związku z nową wycena firmy / 202 mln. euro....a wyceniana na giełdzie obecnie 366mln. euro....../
Mało tego jeszcze z rana sprzedałem po 10- 10,18.pln. co wczoraj kupiłem!!!!!! 60.-70.groszy. na akcję mi wypadlo.to k.... czysty biznes.Kochany Badziew jak zwykle daje ZAROBIĆ! a że spadnie to inna sprawa.Pozdrawiam i jestem zadowolony na maxa.