• Fundusz Autor: ~Romson [31.175.8.*]
    Może to jest zjazd pod jakiś fundusz jak pzu wchodziło to też zjazd był z 212 do 153 pln przez kilka dni co o tym myślicie?
  • Re: Fundusz Autor: ~Serio [5.173.178.*]
    Facet, w bunkrze siedziałeś przez ostatnie dwa tygodnie? Macro jest tragiczne przez wojnę i ludzie sprzedają. Ot cała tajemnica. Po co dorabiać jakieś teorie, tam gdzie nie ma ku temu żadnych podstaw.
  • Re: Fundusz Autor: ~Marek [185.72.185.*]
    Może bym się i zgodził z twoją tezą lecz SCW to nie spółka surowcowa , która traci bo jest wojna. To spółka , która wykonuje przede wszystkim ładunki optyczne…To powinna tracić ? Odpowiedz sobie sam…Sprzedają drobni na fali paniki a to tym lepiej dla funduszy, które czekają z sieciami na piątek. To zarządzający będą kształtować cenę a drobnica zanim się zorientuje pozostanie bez akcji i zacznie się gonienie króliczka. Na tego typu przykłady napatrzyłem się już wielokrotnie. Dlatego na tej spółce na każdej korekcie dokupuje w miarę posiadanych środków. Tak też zrobiłem wczoraj. Kupuj gdy leje się krew stara zasada.
  • Re: Fundusz Autor: ~SIP [176.106.32.*]
    Uważaj abyś sam nie wpadł w te sieci. A co tu kogo obchodzi co ty kupiłeś i za ile , nie zaśmiecaj
    tego forum durnymi wpisami.
  • Re: Fundusz Autor: ~Marek [185.72.185.*]
    Jeśli chodzi o durne wpisy i brak honoru( miałeś pokazać akcje) nic ciebie nie przebije. W tych dziedzinach jesteś nie do pokonania nawet ja to przyznam.
[x]
SCANWAY -3,89% 321,00 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.