• Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~Bob [31.61.254.*]
    "Firma Text została oficjalnie uznana za Partnera Biznesowego Meta, otrzymując odznakę potwierdzającą, że nasze produkty spełniają standardy jakości i techniczne programu. To wyróżnienie odzwierciedla nasze stałe zaangażowanie w pomoc firmom w skuteczniejszej komunikacji w ramach technologii Meta.
    Jako partner z certyfikatem, Text zyskuje dostęp do dedykowanego wsparcia, zasobów technicznych i wybranych aktualizacji, które pozwalają nam szybciej i pewniej ulepszać nasze produkty. Te możliwości pomagają nam zapewnić płynniejszą integrację, bardziej niezawodne przepływy pracy w zakresie wiadomości i nowe możliwości automatyzacji – wszystko z myślą o firmach, które w swojej codziennej działalności polegają na Text."

https://www.text.com/press/company-news/text-recognized-as-a-badged-meta-business-partner/
  • Re: Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~Cykador [91.237.86.*]
    No i gratulacje.
    Czekamy na sowite dywidendy i lepsze kursy akcji. Albo w odwrotnej kolejności.
  • Re: Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~Asd [5.173.156.*]
    Jedna jaskółka wiosny nie czyni , wcale mnie nie zdziwi jak jutro znowu kurs pójdzie w dół . Wyniki za ten kwartał powinny już coś pokazać, a z wypowiedzi zarządu jesteśmy dalej w tym samym miejscu .
  • Re: Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~PREZES [83.27.29.*]
    ASD TO NIE KUPUJ I NIE PŁACZ TUTAJ . ZIELONY MŁOT NA DZIENNYM
  • Re: Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~Forest33 [5.173.216.*]
    Zielony młot był 2 sesje temu na dziennym, idealny, książkowy. Ta świeca dziś ma za krótki cień aby nazwać ją młotem ale jest to kolejna wzrostowa świeca - faktycznie przypominająca młot, w dodatku przy rosnących obrotach mogąca świadczyć o wybiciu z podwójnego dna na dziennym. Tak jak pisałem już wcześniej - moim zdaniem zasięg 40-42zł jest możliwy. Obroty wzrosły dziś do prawie 4mln, Byki zaczynają ewidentnie wchodzić do gry. Za cicho tutaj było i to jest dobry znak dla tych, którzy wiedzą co to oznacza. Wszystko poniżej 40zł traktuję jako okazję. Aż szkoda, że kapitał mam tak ograniczony. Powodzenia!
    Akurat mam akcje i co z tych waszych wróżb ? Niema żadnego młota chłopie , wcale się nie zdziwię jak jutro się otworzy i kurs pójdzie jutro znowu 1-2 % w dół . Zarząd jest odrealniony i niema pojęcia co się dzieje w spółce . Chcieli podbijać rynek jeszcze w tamtym roku , teraz walczą o klientów i żeby się utrzymać jakoś na wodzie . Dolar jest słaby , zyski brutto i netto spadają - pod co to ma rosnąć?
  • Re: Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~Forest33 [5.173.216.*]
    A co ma Zarząd do analizy technicznej wykresu i konkretnej formacji? Nawet jak spadnie to trudno. Jest mocne wsparcie na 36zł i tam jest ustawiony popyt. Cierpliwości i zobaczymy co się stanie. Duzi zainwestowali w grudniu a Żabkę, Allegro bo potraktowali zapewne cenę jako okazjonalną. Tutaj prędzej czy później też tak będzie. Zobacz dane finansowe za 5-10 lat wstecz. Wbrew temu co piszesz nie wygląda to źle. Dopieto może zacząć wyglądać źle ale tez nie musi. I to jest największe ryzyko ale tez największa okazja. Powodzenia!
    Ja jestem tego świadomy że historycznie to jeśli chodzi o wyniki nie jest źle , ale kurs pokazuje zupełnie co innego . Technicznie spodziewam się dopiero wybicia po pokazaniu pozytywnych wyników tj. Takich które będą pokazywać progres względem aktualnych wyników.
  • Re: Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~PREZES [83.27.29.*]
    ASD PISZESZ ŻE MASZ AKCJE TO CZEKAMY NA SCREEAN RACHUNKU . BO NIE ZNAM INNEJ OSOBY KTÓRA BY NAGANIAŁA NA SPADKI SPÓŁKI KTÓREJ POSIADA AKCJE
  • Re: Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~Ron [37.248.169.*]
    Asd dawaj screena z rachunku
  • Re: Text Partnerem Biznesowym Meta Autor: ~Bafet [37.225.28.*]
    Co tak jedziecie po Asd, co to za koncert życzeń. Może jeszcze do screenów rachunku maklerskiego ma Wam dołączyć zdjęcia intymnych części ciała? Z tym co pisze, powtarzając się trochę jak zdarta płyta, to fakt, zgadzam się. Czekamy na wyniki i wzrosty. Zobaczymy czy się doczekamy, czy utopimy.

Tymczasem z profilu X Text:
    In a single quarter, we support 7 million conversations through our Meta integrations.
    We earned it. Text is now a badged @Meta Business Partner!
    Wystarczy mały kapitał i kurs nurkuje do wsparcia - tutaj jeszcze nie jest czas na wzrosty .
[x]
TEXT -1,92% 36,78 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.