"Firma Text została oficjalnie uznana za Partnera Biznesowego Meta, otrzymując odznakę potwierdzającą, że nasze produkty spełniają standardy jakości i techniczne programu. To wyróżnienie odzwierciedla nasze stałe zaangażowanie w pomoc firmom w skuteczniejszej komunikacji w ramach technologii Meta. Jako partner z certyfikatem, Text zyskuje dostęp do dedykowanego wsparcia, zasobów technicznych i wybranych aktualizacji, które pozwalają nam szybciej i pewniej ulepszać nasze produkty. Te możliwości pomagają nam zapewnić płynniejszą integrację, bardziej niezawodne przepływy pracy w zakresie wiadomości i nowe możliwości automatyzacji – wszystko z myślą o firmach, które w swojej codziennej działalności polegają na Text."
Jedna jaskółka wiosny nie czyni , wcale mnie nie zdziwi jak jutro znowu kurs pójdzie w dół . Wyniki za ten kwartał powinny już coś pokazać, a z wypowiedzi zarządu jesteśmy dalej w tym samym miejscu .
Zielony młot był 2 sesje temu na dziennym, idealny, książkowy. Ta świeca dziś ma za krótki cień aby nazwać ją młotem ale jest to kolejna wzrostowa świeca - faktycznie przypominająca młot, w dodatku przy rosnących obrotach mogąca świadczyć o wybiciu z podwójnego dna na dziennym. Tak jak pisałem już wcześniej - moim zdaniem zasięg 40-42zł jest możliwy. Obroty wzrosły dziś do prawie 4mln, Byki zaczynają ewidentnie wchodzić do gry. Za cicho tutaj było i to jest dobry znak dla tych, którzy wiedzą co to oznacza. Wszystko poniżej 40zł traktuję jako okazję. Aż szkoda, że kapitał mam tak ograniczony. Powodzenia!
Akurat mam akcje i co z tych waszych wróżb ? Niema żadnego młota chłopie , wcale się nie zdziwię jak jutro się otworzy i kurs pójdzie jutro znowu 1-2 % w dół . Zarząd jest odrealniony i niema pojęcia co się dzieje w spółce . Chcieli podbijać rynek jeszcze w tamtym roku , teraz walczą o klientów i żeby się utrzymać jakoś na wodzie . Dolar jest słaby , zyski brutto i netto spadają - pod co to ma rosnąć?
A co ma Zarząd do analizy technicznej wykresu i konkretnej formacji? Nawet jak spadnie to trudno. Jest mocne wsparcie na 36zł i tam jest ustawiony popyt. Cierpliwości i zobaczymy co się stanie. Duzi zainwestowali w grudniu a Żabkę, Allegro bo potraktowali zapewne cenę jako okazjonalną. Tutaj prędzej czy później też tak będzie. Zobacz dane finansowe za 5-10 lat wstecz. Wbrew temu co piszesz nie wygląda to źle. Dopieto może zacząć wyglądać źle ale tez nie musi. I to jest największe ryzyko ale tez największa okazja. Powodzenia!
Ja jestem tego świadomy że historycznie to jeśli chodzi o wyniki nie jest źle , ale kurs pokazuje zupełnie co innego . Technicznie spodziewam się dopiero wybicia po pokazaniu pozytywnych wyników tj. Takich które będą pokazywać progres względem aktualnych wyników.
Co tak jedziecie po Asd, co to za koncert życzeń. Może jeszcze do screenów rachunku maklerskiego ma Wam dołączyć zdjęcia intymnych części ciała? Z tym co pisze, powtarzając się trochę jak zdarta płyta, to fakt, zgadzam się. Czekamy na wyniki i wzrosty. Zobaczymy czy się doczekamy, czy utopimy.
Tymczasem z profilu X Text:
In a single quarter, we support 7 million conversations through our Meta integrations.
We earned it. Text is now a badged @Meta Business Partner!