Puma, najlepsze że oni poza demo nigdy nie wyszli, bo z takiego pisania ciężko wyżyć, nie mówiąc o inwestowaniu w realu a piszą co w wytycznych ze spadziowni dostali...
Puma ty patrzysz co najwyżej tak daleko jak sięga twój nosek z tandetnymi okularami Karla buahah. Jednym słowem liczysz sis tylko ty i nie patrzysz na krzywdę innych. Wyżej masz wpis że nie można było zamknąć pozycji.
I znowu moderator usunął mój wpis gdzie pisałam że Pit nie zna się na markach i porusza temat okularów na forum bankiera jakie to słabe,co złego napisałam może mi to moder wyjaśnić
Dla mnie to sa nieprawdziwe wpisy o tych awariach.trole z was. Od pół roku nonstop na xtb i nawet jedej nie mialem. Nie powiem ze jakos bardzo na plus wychodzę z cfd bo to trudny temat i ciężko sie gra ale awarii zero.
Dnia 2026-03-24 o godz. 17:57 ~TrueMAKLER napisał(a): > to sa nieprawdziwe wpisy o tych awariach.trole z was. Od pół roku nonstop na xtb i nawet jedej nie mialem.
Akurat nie przy dużym ruchu i bez dużych awarii, ale masz taki film z dzisiaj od samego XTB:
https://www.youtube.com/watch?v=9AUJQR88oWk
2:25, 10:45, 22:20, 25:55 - prowadzącemu wyświetla się komunikat, że niektóre usługi są tymczasowo niedostępne (wczoraj w innym wątku napisałem, że mi się taki od rana kilka razy wyświetlił).
9:16, 25:20 - prowadzącemu wykresy się tymczasowo przestają ładować.