Weź mi wytłumacz bo nie bardzo rozumiem. Po co przy tak niskich obrotach gdzie jedna transakcja na kilka tysięcy sztuk powoduje zmianę kursu o kilka groszy (i kilka procent) po kilka razy dziennie się produkujesz z tym swoimi przemyśleniami? Jak tylko kurs drgnie po twojej myśli od razu post. Cierpliwości trochę. Posiedź spokojnie, poczekaj. Ja się od kilku dni nie odzywałem bo nie ma o czym gadać wg mnie w tej chwili na tym papierze. I chyba nie tylko ja bo jakoś nikt za wiele nie pisze. Wszyscy czekają spokojnie na rozwój sytuacji. A ty potrafisz pisać kilka razy pod rząd komentarz do własnego komentarza. Masakra. Bez odbioru, odezwę się sam jak będzie o czym gadać.
O tym, że wszystkie twoje posty wkrótce po napisaniu (w ciągu kilku minut) dostają jedną łapkę w górę to już nawet szkoda wspominać. Pewnie masz jednego wielbiciela albo...
Dnia 2026-03-24 o godz. 12:28 ~FONTANNA napisał(a): > Ehh dobre. Widzę mam wielbiciela :) lub wielbicieli.
Sama sobie daję łapkę w górę co kwadrans.Jestem tu cały czas .to daję. mam 200 pln , a że się chwalę. to by wam zrobić na złość Lub sam sobie daję, wy się tak dajecie ograć
Dnia 2026-03-24 o godz. 10:38 ~FONTANNA napisał(a): > I jak tam plusy ? Złapaliście się na pułapkę?
Piszę np., że zejdzie do 1,2, byście sprzedawali i sprzedawali, a tym samy obniżali kurs. Przecież ja nie kupuję .Jasne powinno być dla was, że ja pracuję dla pewnej firmy. Przez ostatnie miesiące, mało co się dało tu zarobić. Mam 200 pln , pisałam przecież. Co z taką sumą da się zrobić? Prawie nic. Nie ma mnie na innych spółkach., bo mnie nie stać. Męczę tu was kilka razy dziennie tymi samymi tekstami byście sprzedawali ze stratą... A wy to robicie. Miejcie pretensje do samych siebie, że tak łatwo was ograć.
O widzę ktoś się podszywa i kopiuje wiadomości ale słabo. A jak wam się podoba reakcja na 1.20 kupiliście coś? Jak pakiet kupiłam czekam na 1.60 teraz.
Dnia 2026-03-23 o godz. 12:49 ~FONTANNA napisał(a): > Raczej jeszcze do 1.20 trzeba zejść.
Jak się komuś nie podoba po to tracisz czas ? Macie tyle innych spółek do grania ? Ja po 1.20 trochę złapałam o I czekam na 1.60 a jak nie to 0.95 stop loss.