• Jak tam wasza perełka Autor: ~Invest [89.229.191.*]
    Totalne dno i wciąż czekanie na cud? Wchodzą tak długo w tą zbrojeniówkę że niedługo nie będzie po co wchodzić. Ta spółka to totalna klapa takich leni w akcjonariacie dawno nie widziałem
  • Re: Jak tam wasza perełka Autor: ~Zeus [80.49.215.*]
    Wszyscy czekamy na komentarz daszka daszku dawaj jakis komentarz
  • Re: Jak tam wasza perełka Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-03-23 o godz. 12:25 ~Zeus napisał(a):
    > Wszyscy czekamy na komentarz daszka daszku dawaj jakis komentarz

Skoro czekasz, to pojadę klasykem. „Fedrować, wydobywać i rozwijać Rzeczpospolitą” ;)
  • Re: Jak tam wasza perełka Autor: ~Invest [89.229.191.*]
    A tak poważnie to masz jeszce nadzieję że ta spółka da jeszcze zarobić?
    Dnia 2026-03-23 o godz. 13:01 ~Invest napisał(a):
    > A tak poważnie to masz jeszce nadzieję że ta spółka da jeszcze zarobić?

Jeszcze?
    Tak, mam niezmiennie nadzieję graniczącą z przekonaniem, że spółka da zarobić. I nie wynika to tylko z mojego stanu psychiczno- emocjonalnego do tej spółki.
  • Re: Jak tam wasza perełka Autor: ~Zeus [37.31.2.*]
    Daszku czasami ciebie fajnie sie czyta ale juz zaczynasz pisać farmazony. Od paru tygodni piszesz ze bedzie info ze wschodniej strony nie ma nic nawet nic sie nie zapowiada spółka w 95% jest w rękach ulicy nikt sie nie ujawnił zejdz juz na ziemię. Tez tu po same uszy jestem zatopiony
    Dnia 2026-03-23 o godz. 13:28 ~Zeus napisał(a):
    > Daszku czasami ciebie fajnie sie czyta ale juz zaczynasz pisać farmazony. Od paru tygodni piszesz ze bedzie info ze wschodniej strony nie ma nic nawet nic sie nie zapowiada spółka w 95% jest w rękach ulicy nikt sie nie ujawnił zejdz juz na ziemię. Tez tu po same uszy jestem zatopiony

Zeus nie czytasz uważnię moich postów.
    Co do kierunku wschodniego wyjaśniłem w innym postcie..

Dnia 2026-03-11 o godz. 20:16 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-03-11 o godz. 19:55 ~Zeus napisał(a):
    > > Daszek gdzie twój komunikat chyba czas sie pogodzić z porażką i przestać pisać o jakiś komunikat ach bo ich nie ma a jak sa to i tan zasypują kolarze wzrost
    >
    > Zeus wczytaj się jeszcze raz w to co napisałem "W najblższym czasie liczę na sensowny komunikat z kierunku wschodniego"
    > Nie pisałem dziś, jutro. To, że się coś wydarzy, jutro, pojutrze, czy w poniedziałek o tym jestem przekonany...Spokoju życzę..
    >

Nie wiem, co tu się odwaliło, że temat/ komunikat z kierunku wschodniego został " przejęty" przez MBF ( dziśiejszy komunikat), być może coś w temacie współpracy technologicznej między tymi dwoma podmiotami, doszło do jakiegoś porozumienia.. Hmmm
  • Re: Jak tam wasza perełka Autor: ~Robek [46.112.204.*]
    To jednak coś Cię zaskoczyło i to nie pozytywnie?
    Coś widzę Daszku, że ostatnie ruchy w spółce,a może ich brak bardzo źle wpłynęły na twój stan.Nie odpisujesz,nie prowadzisz polemiki,a przede wszystkim nie piszesz jaka to świetlana przyszłość czeka naszą perłę.Jak to mówią? wiara jest ślepa,a nadzieja umiera ostatnia.Pozdrawiam jak zawsze.
    Dnia 2026-03-24 o godz. 07:51 ~Robek napisał(a):
    > Coś widzę Daszku, że ostatnie ruchy w spółce,a może ich brak bardzo źle wpłynęły na twój stan.Nie odpisujesz,nie prowadzisz polemiki,a przede wszystkim nie piszesz jaka to świetlana przyszłość czeka naszą perłę.Jak to mówią? wiara jest ślepa,a nadzieja umiera ostatnia.Pozdrawiam jak zawsze.

Ze stoickim spokojem obserwuję wydarzenia na spółce i radzę to też innym uczestnikom zaangażowanym w tej spółce. Jak pewnie zauważyłes, ostatnio aktywność na tym forum znacząco spadła, więc pisanie monologów ze sobą mija się z celem. Co do świetlanej przyszłości, moja ocena bez zmian..
    Kolego,to że spadła aktywność na forum jest wynikową aktywności spółki.Jesli nie ma pozytywnych przesłanek z firmy,to rynek tak to wycenia,vide ostatnie dni na kursie.To że Ty wierzysz,nie znaczy że inni tak samo.Szczerze przyznam że chciałbym Cię poznać,bo lubię poznawać ludzi od strony psychologicznej,z racji moich zainteresowań.No czas pokaże gdzie znajdziemy się na zakręcie historii.Pozdrawam.
  • Re: Jak tam wasza perełka Autor: ~Autor [83.29.166.*]
    Dnia 2026-03-24 o godz. 09:31 ~Robek napisał(a):
    > Kolego,to że spadła aktywność na forum jest wynikową aktywności spółki.Jesli nie ma pozytywnych przesłanek z firmy,to rynek tak to wycenia,vide ostatnie dni na kursie.To że Ty wierzysz,nie znaczy że inni tak samo.Szczerze przyznam że chciałbym Cię poznać,bo lubię poznawać ludzi od strony psychologicznej,z racji moich zainteresowań.No czas pokaże gdzie znajdziemy się na zakręcie historii.Pozdrawam.

Nie jest tak całkiem, że nie ma aktywności spółki. Z jednej strony masz nową stronę z dużą ilością informacji, było walne, ale nie ma zapełnienia treścią. Dużo chaosu. Nie wiadomo, co dalej z kierunkiem wschodnim, co ze współpracą z SDS, główni wychodzą, a ulica ma 95% akcji. Więc aktywność jest, tylko brak jest treści. Tak jakby akcjonariuszy mieli w d....
    Kolego, jeśli piszę o braku aktywności to oczywiście w sensie pozytywnym,bo robienie w spodnie też jest aktywnością,ale co z tego wynika ?.
    Dnia 2026-03-24 o godz. 09:31 ~Robek napisał(a):
    > Kolego,to że spadła aktywność na forum jest wynikową aktywności spółki.Jesli nie ma pozytywnych przesłanek z firmy,to rynek tak to wycenia,vide ostatnie dni na kursie.To że Ty wierzysz,nie znaczy że inni tak samo.Szczerze przyznam że chciałbym Cię poznać,bo lubię poznawać ludzi od strony psychologicznej,z racji moich zainteresowań.No czas pokaże gdzie znajdziemy się na zakręcie historii.Pozdrawam.

Dla mnie forum, to platforma wymiany opinii co do rozwoju spółek, moja wiara w pozytywny rozwój wydarzeń na spółce, nie jest tożsama z narzucaniem drugiej stronie, że to co piszę, to prawda objawiona. Co do poznania, za jakiś czas pewnie kolejne NWZA, które uchwali emisję dla inwestora, będzie okazja pogadać o miejscu w którym znajdujemy się na zakręcie historii. ;)
    Czekam na następne walne, może nie dlatego że jestem znacznym inwestorem,bo pisałem już o tym,ale ze względu na chęć poznania innych inwestorów,tak czysto po ludzku Pozdrawiam.
    Jak myślicie pod kogo jest ta czytelna ustawka ze zjazdem?
  • Re: Jak tam wasza perełka Autor: ~RagnarTrade [83.4.215.*]
    RagnarTrade
    Dnia 2026-03-24 o godz. 11:40 ~daszek napisał(a):
    > Jak myślicie pod kogo jest ta czytelna ustawka ze zjazdem?

Nowak wraca po zabawie na medtechu.
    Dnia 2026-03-24 o godz. 11:49 ~Autor napisał(a):
    > Dnia 2026-03-24 o godz. 11:40 ~daszek napisał(a):
    > > Jak myślicie pod kogo jest ta czytelna ustawka ze zjazdem?
    >
    > Nowak wraca po zabawie na medtechu.

Chyba jednak jego koleżka, "odgrażał" się na X kiedyś, że będzie chciał wrócić, jak kurs będzie na odpowiednim poziomie dla niego.
    Dnia 2026-03-24 o godz. 11:59 ~daszek napisał(a):
    > Dnia 2026-03-24 o godz. 11:49 ~Autor napisał(a):
    > > Dnia 2026-03-24 o godz. 11:40 ~daszek napisał(a):
    > > > Jak myślicie pod kogo jest ta czytelna ustawka ze zjazdem?
    > >
    > > Nowak wraca po zabawie na medtechu.
    >
    > Chyba jednak jego koleżka, "odgrażał" się na X kiedyś, że będzie chciał wrócić, jak kurs będzie na odpowiednim poziomie dla niego.

Też może wrócę po zabawie na Virtusie, ale nie wiem czy nie lepiej wskoczyć na munar, na cparowych cudach do tej pory nie zawiodłem się do tej pory.
[x]
DEFENCEH -1,41% 0,42 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.