Dnia 2026-03-23 o godz. 12:01 ~Rys napisał(a): > Jako jedni z jedynych na zielono, byłoby znacznie lepiej gdyby nie szeroki rynek...tak czy siak siła spółki po info o dyw. pozytywna
jak spadkobiercy przy łóżku pradziadka, tyle że wujaszek Mundys trzyma rękę na wszystkim, fakt, pewna kasa z rynku obecnie poszła tutaj, ciekawe na jak długo
Dnia 2026-03-23 o godz. 12:12 ~vvv napisał(a): > Dnia 2026-03-23 o godz. 12:01 ~Rys napisał(a): > > Jako jedni z jedynych na zielono, byłoby znacznie lepiej gdyby nie szeroki rynek...tak czy siak siła spółki po info o dyw. pozytywna > > jak spadkobiercy przy łóżku pradziadka, tyle że wujaszek Mundys trzyma rękę na wszystkim, fakt, pewna kasa z rynku obecnie poszła tutaj, ciekawe na jak długo
Wrzuciłem ten post tylko po to bo załozyłem się, że pierwszy odpiszesz...wygrałem dzięki :)
Dnia 2026-03-23 o godz. 12:48 ~Rys napisał(a): > Dnia 2026-03-23 o godz. 12:12 ~vvv napisał(a): > > Dnia 2026-03-23 o godz. 12:01 ~Rys napisał(a): > > > Jako jedni z jedynych na zielono, byłoby znacznie lepiej gdyby nie szeroki rynek...tak czy siak siła spółki po info o dyw. pozytywna > > > > jak spadkobiercy przy łóżku pradziadka, tyle że wujaszek Mundys trzyma rękę na wszystkim, fakt, pewna kasa z rynku obecnie poszła tutaj, ciekawe na jak długo > > Wrzuciłem ten post tylko po to bo załozyłem się, że pierwszy odpiszesz...wygrałem dzięki :)
liczyłeś na światłe rady swojego idola wielonickowca? jak tam twoje "emocje", wciąż przed rozumem? sądząc po twoim wpisie pewnie tak
Dnia 2026-03-23 o godz. 13:23 ~vvv napisał(a): > Dnia 2026-03-23 o godz. 12:48 ~Rys napisał(a): > > Dnia 2026-03-23 o godz. 12:12 ~vvv napisał(a): > > > Dnia 2026-03-23 o godz. 12:01 ~Rys napisał(a): > > > > Jako jedni z jedynych na zielono, byłoby znacznie lepiej gdyby nie szeroki rynek...tak czy siak siła spółki po info o dyw. pozytywna > > > > > > jak spadkobiercy przy łóżku pradziadka, tyle że wujaszek Mundys trzyma rękę na wszystkim, fakt, pewna kasa z rynku obecnie poszła tutaj, ciekawe na jak długo > > > > Wrzuciłem ten post tylko po to bo załozyłem się, że pierwszy odpiszesz...wygrałem dzięki :) > > liczyłeś na światłe rady swojego idola wielonickowca? jak tam twoje "emocje", wciąż przed rozumem? sądząc po twoim wpisie pewnie tak
Jedyną osobą której towarzyszą emocje jesteś Ty. "Oprócz rozumu niczego mi nie brak" - to jest kwintesencja twoich poczynań na tym forum. Spoko oko do 16 juz nie długo...wytrzymaj
Dnia 2026-03-23 o godz. 12:01 ~Rys napisał(a): > Jako jedni z jedynych na zielono, byłoby znacznie lepiej gdyby nie szeroki rynek...tak czy siak siła spółki po info o dyw. pozytywna
Będzie lepiej jak opublikują wyniki za 2025 i oficjalnie podadzą termin wypłaty dywidendy.
Dnia 2026-03-23 o godz. 13:23 ~adam56 napisał(a): > Dnia 2026-03-23 o godz. 12:01 ~Rys napisał(a): > > Jako jedni z jedynych na zielono, byłoby znacznie lepiej gdyby nie szeroki rynek...tak czy siak siła spółki po info o dyw. pozytywna > > Będzie lepiej jak opublikują wyniki za 2025 i oficjalnie podadzą termin wypłaty dywidendy.
Dnia 2026-03-23 o godz. 13:28 ~vvv napisał(a): > Dnia 2026-03-23 o godz. 13:23 ~adam56 napisał(a): > > Dnia 2026-03-23 o godz. 12:01 ~Rys napisał(a): > > > Jako jedni z jedynych na zielono, byłoby znacznie lepiej gdyby nie szeroki rynek...tak czy siak siła spółki po info o dyw. pozytywna > > > > Będzie lepiej jak opublikują wyniki za 2025 i oficjalnie podadzą termin wypłaty dywidendy. > > komunikat z 26 lutego, poczytaj sobie
A co się stało ż ego nie wkleiłeś..czyżby emocje, z tego wpisu si.ana nie będzie