On nie ma zadnej wiedzy. Na pge, pkpC konfabuluje jak ta lala. Pisze o bidonach, premiach gorskich, itp. Niech wam wystawi to, co rzekomo kupil na gra gieldowa. To zwykly konfabulant z kompleksami.
Dnia 2026-03-23 o godz. 18:08 ~Jackson napisał(a): > To piszesz że zaczynasz wchodzić w "Modivo", dobrze zapisane. Sprawdzę czy masz taką wiedzę jak tu na forum piszesz...
================== ja nie jestem inwestorem i gram na odbiciach = spółki mnie nie interesują . . .
Tak, tobie to tylko odbija czarny. Kazdy kto jest na gpw inwestuje kase. Na krotko, dlugo. To jest inwestycja. Ty nic nie masz, to nie jestes inwestorem. To fakt. Jedyny fakt.
Dnia 2026-03-31 o godz. 20:36 ~Jackson napisał(a): > Jak dobrze patrzyłem wszedłeś w cenie około 92, na tą chwilę idziesz do przodu
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Dnia 2026-03-23 o godz. 11:30 ~black944 napisał(a): > Shopping time !!! > > Powoli można wracać . . .
Wystaw, sciemniaczu black, na gra gieldowa to, co rzekomo masz w mdv. Na pge twiwrdziles, ze masz 10 tys akcji. Nie wystawiles ANI JEDNEJ. Pokaz tutaj, ze jest tak jak piszesz. Czekany. Nikt za toba nie lata. To ty latasz po forach i sie chwalisz, co to niby masz.
To już koniec dochodu na Modivo... Na PKP Cargo jestem umoczony z średnia 16.33, więc szkoda gadać, tutaj też nie lepiej 151. Może zobaczę jak działasz i wezmę jakieś podpowiedzi. Żeby zacząć iść na plus. Będę się rozglądał za wpisami.
Pozdrawiam
Nie patrzyłem prędzej w zapiski na forum... Tobie jak tam idzie na giełdzie, informacje, obstawianie itp. ? Ja już swoją sytuację opisałem. Aktualnie lecę na dół, ha ha ha.