• Dino będzie niedługo największą siecią sklepów w Polsce. Autor: ~Ziutek [78.30.70.*]
    Wartość spółki będzie systematycznie rosła. Nie jakoś wybuchowo może, ale właśnie systematycznie. Inwestycja w papiery Dino, to jak inwestycja w lokatę bankową, oprocentowaną wyżej od inflacji. Bogaty nie będziesz może z dnia na dzień, ale kiedyś będziesz. Wiedzą o tym starzy giełdowi wyjadacze, którzy czasem odzywają się też na tym forum. Znaczy mają te akcje. Ja też czuję, że ta spółka ma potencjał do wzrostów.
  • Re: Dino będzie niedługo największą siecią sklepów w Polsce. Autor: ~Misiu [85.222.39.*]
    Już po wynikach znacznie się wzbogacimy. Na dłuższą skalę w obliczu wojny to nie wiem jak to może być. Niektórzy piszą, że będzie koniec wielkiego cyklu, gdzie było w miarę stabilnie i giełdy przynosiły długofalowe zyski.
  • Re: Dino będzie niedługo największą siecią sklepów w Polsce. Autor: ~Ziutek [78.30.70.*]
    Dnia 2026-03-23 o godz. 09:57 ~Misiu napisał(a):
    > Już po wynikach znacznie się wzbogacimy. Na dłuższą skalę w obliczu wojny to nie wiem jak to może być. Niektórzy piszą, że będzie koniec wielkiego cyklu, gdzie było w miarę stabilnie i giełdy przynosiły długofalowe zyski.

Koniec wielkiego cyklu jest bardzo prawdopodobny. Prawie pewny. Ale ja nie pękam. Będę częściowo sprzedawał i odkupował na niższych poziomach. Będę do tego wykorzystywał limit transakcji z zerową prowizją. A może wystarczy tylko uśredniać. Do zera nie spadnie. Zawsze będzie coś warte. A może ten koniec, to jeszcze nie od dzisiaj. Nnikt tego nie zgadnie, kedy to się zacznie.
[x]
DINOPL -0,74% 30,80 2026-05-29 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.