Wartość spółki będzie systematycznie rosła. Nie jakoś wybuchowo może, ale właśnie systematycznie. Inwestycja w papiery Dino, to jak inwestycja w lokatę bankową, oprocentowaną wyżej od inflacji. Bogaty nie będziesz może z dnia na dzień, ale kiedyś będziesz. Wiedzą o tym starzy giełdowi wyjadacze, którzy czasem odzywają się też na tym forum. Znaczy mają te akcje. Ja też czuję, że ta spółka ma potencjał do wzrostów.
Już po wynikach znacznie się wzbogacimy. Na dłuższą skalę w obliczu wojny to nie wiem jak to może być. Niektórzy piszą, że będzie koniec wielkiego cyklu, gdzie było w miarę stabilnie i giełdy przynosiły długofalowe zyski.
Dnia 2026-03-23 o godz. 09:57 ~Misiu napisał(a): > Już po wynikach znacznie się wzbogacimy. Na dłuższą skalę w obliczu wojny to nie wiem jak to może być. Niektórzy piszą, że będzie koniec wielkiego cyklu, gdzie było w miarę stabilnie i giełdy przynosiły długofalowe zyski.
Koniec wielkiego cyklu jest bardzo prawdopodobny. Prawie pewny. Ale ja nie pękam. Będę częściowo sprzedawał i odkupował na niższych poziomach. Będę do tego wykorzystywał limit transakcji z zerową prowizją. A może wystarczy tylko uśredniać. Do zera nie spadnie. Zawsze będzie coś warte. A może ten koniec, to jeszcze nie od dzisiaj. Nnikt tego nie zgadnie, kedy to się zacznie.