Jak późno się weszło i dokupowało to czemu nie? Życie panie. Czasami jest moment, że się wstrzelisz tak jak na pgm wchodziłem na 1,7 zł a czasami jak tutaj :)
Jasne, ważne żeby wyciągnąć z tego wnioski i na przyszłość wychodzić chociaż na lekkim plusie, a nie patrzeć jak strata się powiększa. Pisałem kilka dni temu, że może być kolejne testowanie 2zł, to mnie eksperci nawracali na drogę życzeniową. Niestety miałem rację, a jestem amatorem. Akcje Virtusa nadal mam, ale zawsze trzeba brać pod uwagę dwie opcje, nie tylko tę pozytywną.
Nie grozi, mam próg wyjścia, który mnie przed tym zabezpiecza. Ale widzę, że Pan kilka dni temu musiał się wysypać, bo Pana retoryka zmieniła się na spadkową i zniechęcającą do spółki.
Czekam z niecierpliwością na to co tu się wydarzy w ciągu najbliższego miesiąca. Może być kolejny złoty strzał, a może też być klapa. Trochę liczę na tych zacnych akcjonariuszy i ich pozytywne działania. Pozdrawiam
W ciągu miesiąca powinno być wiadomo, czy to będzie kit czy hit. Wtedy zadecyduję na jakim poziomie wyjdę ze spółki. Długoterminowo to ja to trzymam od czasów punkpiratów, ale chyba każdy długi termin ma swój kres, szczególnie, gdy mrozi pieniądze. Oczywiście tutaj mój pakiet został mocno powiększony w ostatnim półroczu.