• Prezes Syn2bio Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.86.*]
    Nikt nie poruszał jeszcze chyba tematu. Prezes Kozanecki obejmując funkcję prezesa Syn2bio daje nam jasny sygnał, że on już wie... Nie powierzałby spółki komuś innemu gdyby wątpił w projekt. Bierze to na siebie bo jest przekonany o sukcesie i to jego nazwisko ma być kojarzone z tym sukcesem.Dla mnie to najlepsza rekomendacja dla spółki ,lepsza niż 100 potencjalnych analiz analityków rynkowych.
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~Pytanie [159.203.37.*]
    Piszesz że gdyby wątpił to nie powierzałby komuś innemu. Czyli skoro powierza sobie to jednak wątpi ?
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.86.*]
    Ok,źle sformułowałem zdanie - gdyby wątpił powierzyłby komuś innemu by nie kojarzono jego z ewentualną klapą projektu.Obejmujac stanowisko prezesa bierze sukces na siebie,bo już sporo wie...
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~ksiadzrobak [37.47.209.*]
    Ja tam szykuje gotówkę na zwiększenie ekspozycji na wydzielona spółkę
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~Laweta [31.175.2.*]
    Ciekawe jaki będzie popyt.
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~Pink [185.209.249.*]
    Ja całą dywidendę zapakuje w syn2bio
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~LLL [109.142.140.*]
    To wtedy Syn2bio będzie już powyzej 50zł. Radzę pożyczyć kasę , kupić teraz a oddać za rok gdy wypłacą ci dywidendę.
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~Laweta [77.236.4.*]
    Się ciągle waham czy dokupować czy tylko zostawić s2b z podziału i zapomnieć o temacie na parę lat
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~pl [94.154.24.*]
    50 to będzie w ciągu kilku sesji od debiutu
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~Laweta [77.236.4.*]
    Zobaczymy, standardowo jest zjazd po debiucie i potem dopiero północ jeśli spółka wartościową. Tutaj jednak mamy bardzo duży rozgłos i spółka może startować od 1 dnia.
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~Allmighty [78.30.110.*]
    Rynki są w fazie niepewności, geopolityka rządzi...Dlatego nie oczekuję horrendalnych szybkich zysków. Ale z drugiej strony, prezes dobrze ocenił Syn2Bio, że to będzie spółka dla lubiących ryzyko i zmienność... I o to chodzi na giełdzie ;)
  • Re: Prezes Syn2bio Autor: ~Mikus [114.156.150.*]
    Nie wiem czy jest duży rozgłos, na forum na pewno, ale na ile spółka jest szerzej znana poza naszą bańką to ciężko powiedzieć, jestem bardzo ciekawy jakie to będzie otwarcie.
[x]
SYNEKTIK 2,10% 301,80 2026-04-10 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.