Nikt nie poruszał jeszcze chyba tematu. Prezes Kozanecki obejmując funkcję prezesa Syn2bio daje nam jasny sygnał, że on już wie... Nie powierzałby spółki komuś innemu gdyby wątpił w projekt. Bierze to na siebie bo jest przekonany o sukcesie i to jego nazwisko ma być kojarzone z tym sukcesem.Dla mnie to najlepsza rekomendacja dla spółki ,lepsza niż 100 potencjalnych analiz analityków rynkowych.
Ok,źle sformułowałem zdanie - gdyby wątpił powierzyłby komuś innemu by nie kojarzono jego z ewentualną klapą projektu.Obejmujac stanowisko prezesa bierze sukces na siebie,bo już sporo wie...
Zobaczymy, standardowo jest zjazd po debiucie i potem dopiero północ jeśli spółka wartościową. Tutaj jednak mamy bardzo duży rozgłos i spółka może startować od 1 dnia.
Rynki są w fazie niepewności, geopolityka rządzi...Dlatego nie oczekuję horrendalnych szybkich zysków. Ale z drugiej strony, prezes dobrze ocenił Syn2Bio, że to będzie spółka dla lubiących ryzyko i zmienność... I o to chodzi na giełdzie ;)
Nie wiem czy jest duży rozgłos, na forum na pewno, ale na ile spółka jest szerzej znana poza naszą bańką to ciężko powiedzieć, jestem bardzo ciekawy jakie to będzie otwarcie.