Niestety to typowy leszcz co myślał, że będzie rosło do 100 non stop i jeszcze na Niewiadowie truje, że to nasza wina.
Kupiłeś podjarany chęcią szybkiego zysku ale nie odrobiłeś pracy domowej. Jeśli wierzysz w powodzenie tej spekulacyjnej spółki to uśredniaj w dół, jak nie wierzysz jednak i kupiłeś od czapy bo pani Jadzia z Kołobrzegu powiedziała, że to jest to to trzymaj aż trend się odwróci. Skoro urosło i spada to może i znowu urosnąć, za dwa miesiące lub rok. A może i nie. Jak dla mnie brak fundamentu bo sama koncepcja “finansowania” czegoś tam do mnie nie trafia.
Co prawda jest kilka rzeczy przemawiających za virtusem. Po pierwsze ostatnio cpar dokupił 6 mln akcji. Po drugie planują emisję do 10mln akcji po cenie nie niższej niż 1,5 zeta.
Jak na moje pozyskają kapitał tylko po to, żeby pożyczyć Niewiadowowi na budowę fabryki dronów albo zakup linii do produkcji min. Więc tak, wg mnie i tak ostatecznie pójdzie to na poziom 3zł+
Wypchnęli papier przy 3 zł, teraz spuszczają i zbierają. Klasyk. Pewnie wypuszczą jedno espi i znowu podbiją na 3-4 zeta. Ja tam mogę sobie trzymać, stratny raczej nie będę. Ale co konkretnie tam się wydarzy, to tylko spekulant wie