• Virtus tonie przez was Autor: ~4invest [80.43.116.*]
    -58k pln w tym tygodniu dzięki wam
  • Re: Virtus tonie przez was Autor: ~Mirasoul [31.0.93.*]
    Nie tonie tylko idzie na peryskopowa, potem zrzuci balast i bedzie wynurzenie:)
  • Re: Virtus tonie przez was Autor: ~PanJan [80.238.106.*]
    Kupiłeś na hype wzrostu to tak masz.
    Ja dla hecy kupię coś poniżej 1 ale to o jest mocna spekulacja jak dla mnie.
  • Re: Virtus tonie przez was Autor: ~4invest [80.43.116.*]
    Na hype ? W tamtym tygodniu rozmawiałem z goście. Od 30 lat śledzi GPW nasza i nie słyszał o tej spółce !!
  • Re: Virtus tonie przez was Autor: ~Mroczny [81.95.192.*]
    A jak miał slyszeć, jak dopiero co zmienili profil? To po co wchodziłeś i teraz narzekasz, skoro to spółka, o której nikt nic nie słyszał
    Niestety to typowy leszcz co myślał, że będzie rosło do 100 non stop i jeszcze na Niewiadowie truje, że to nasza wina.

Kupiłeś podjarany chęcią szybkiego zysku ale nie odrobiłeś pracy domowej. Jeśli wierzysz w powodzenie tej spekulacyjnej spółki to uśredniaj w dół, jak nie wierzysz jednak i kupiłeś od czapy bo pani Jadzia z Kołobrzegu powiedziała, że to jest to to trzymaj aż trend się odwróci. Skoro urosło i spada to może i znowu urosnąć, za dwa miesiące lub rok. A może i nie. Jak dla mnie brak fundamentu bo sama koncepcja “finansowania” czegoś tam do mnie nie trafia.
    Na hype ? W tamtym tygodniu rozmawiałem z goście. Od 30 lat śledzi GPW nasza i nie słyszał o tej spółce !!

To się było trzeba najpierw tego gościa zapytać zanim władowałeś bezmyślnie 100 koła.
    Co prawda jest kilka rzeczy przemawiających za virtusem. Po pierwsze ostatnio cpar dokupił 6 mln akcji. Po drugie planują emisję do 10mln akcji po cenie nie niższej niż 1,5 zeta.

Jak na moje pozyskają kapitał tylko po to, żeby pożyczyć Niewiadowowi na budowę fabryki dronów albo zakup linii do produkcji min. Więc tak, wg mnie i tak ostatecznie pójdzie to na poziom 3zł+
    Tak, czytałem o Cpar i może być jak mówisz i między innymi przez to najlepiej mieć dźwignię przesuniętą w stronę Niewiadowa :)
    Dla mnie też spekulacja, ale kupowałem po 51 groszy to trzymam.
  • Re: Virtus tonie przez was Autor: ~4invest [80.43.116.*]
    Ja poniżej zł 2x no i ? Co myślisz że pójdą wyżej po takim spadku ? Proszę cię !
    Wypchnęli papier przy 3 zł, teraz spuszczają i zbierają. Klasyk. Pewnie wypuszczą jedno espi i znowu podbiją na 3-4 zeta. Ja tam mogę sobie trzymać, stratny raczej nie będę. Ale co konkretnie tam się wydarzy, to tylko spekulant wie
[x]
NIEWIADOW 0,71% 17,10 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.