Teraz troluchy mają pole do popisu(maja w czym przebierać tyle spolek pospadało)to rosną jak grzyby po deszczu z tym swoimi wywodami ale jak sie konflikt skonczy to im sie narracja na bank zmieni i ego przestanie rosnąć płatnym spadziom
Zał ci bo wisisz na 17 taka to gra jednemu zabierze drugiemu da zebyś był spokojny to mam dużą starte właśnie przez solorza piszę z małej bo na dużą nie zasluguje szczena
Jakim trolem człowieku nie zaklinaj prawdy musi dotknąć gleby AT mówi zawsze prawdę wykres nie klamie jest już blisko pare mm i będzie nie poto ktoś wrzucił miliony zł w shorta żeby od chmury w lufcie się odbiło i zarło na 30 bo ty tak chcesz podstawa to dobre wyniki albo jakiś platny news przez Grubego i się zacznie machina ruszy a może na koniec roku to jeszcze oddamy po 10,80 lub taniej bo wskoczy inna okazja.
Ja mam jeszcze trochę kasy i jak nic się nie wydarzy to ustawiam się w poniedziałek rano. Ciekawe czy dadzą w przedziale 10,70-10,80. Żeby nie było większość mojego portfela teraz to CPS. Pozdrawiam akcjonariat.
Wpisz sobie investing prognozy jakie wartości pokazują na Polsat a jakie na Allegro obydwa sir wa jakich mało do banków i Orlena czy kghm nie maja co stawać już Pepco było leprze w ubiegłym roku no może w koncu coś siw ruszy ale nerwów i cierpliwość trzeba mieć ta piramida to gra dla cierpliwych wszyscy chcieli by jutro. Zalerzy jaką kasę się mrozi w poniedziałek gleba -2% ze dwa 3 dni zbieranko i pomału podbije do góry piętek gleba podwójne dno i wiosna majowka 13 zeta pozdro