Powiedz jak mozna 24/h siedziec na forum i spolke obrzydzac? Kolejny dziad obraca 10 k pln siedzi w domu do pracy nie chodzi, mieszka z marka i mowi wszystkim ze zarabia na gieldzie. Ktora czesc sie nie zgadza psie?
Ślązak nie obrzydzam spółki tylko Ciebie deklu. Ciągle naganiasz mimo spadków obiecujesz kurs danego dnia z czego później nic się nie sprawdza barani łbie . Obiecujesz teraz 30 zł do końca marca . Będziesz zweryfikowany. Jak można naganiać na wzrosty spółki która nawet w 10% nie dorównuje takiej Bogdance?
Zgadza się .jestem tu od pandemii . Osoby są tu te same tylko zmieniają nicki. Straciłem tu sporo przez tych naganiaczy . Dało mi to lekcje. Współczuję tylko żonom , i dzieciom że mają takich ojców mezow
Do Lu . Niebawem zaczną wydobywać? To znaczy że za czwarty i pierwszy kwartał nie będzie zysków ? To pod co Wy naganiacie ? Górnik Ślązak sasiadjelenia itd krzyczą że jeszcze w marcu 30 zł . Kurs bogdanki wynosi ok 30 zł ale Bogdanka zarabia setki mln !
Porównaj wydajność do kosztów. Cały czas sprzedają co z tego jak byl przerost zatrudnienia i bardzo duże koszta. Sam gruby mówił że Silesia jest bankrutem.
A widzisz jaka jest sytuacja a świecie czy tylko udajesz takiego jelopaa gra się pod to co będzie a będą drogie surowce plus ma wjechać zbrojeniowka także czas pokaże
Tedi Twoja głowka tego nie ogarnia. Jeśli nazwałeś mnie inteligentnym inaczej to podaj argumenty dlaczego tak uważasz? Może coś interesującego Sid dowiem