• DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~Adam [83.31.195.*]
    Kolega mi powiedział, że znajdę Cię na forum Netii. Z przyjemnością wszedłem na to forum choc nie posiadam akcji Netii. Wszedłem tu wyłącznie dla Ciebie, bo bardzo, ale to bardzo lubię czytac twoje opinie o spółkach. .
    Czhodziku, nie przejmuj się opiniami bezmózgich zazdrośników, niedorastających Ci do pięt. Znam wiele osób pisujących na forum Bankiera. Ty jesteś najlepszy !!!!! Jeśli miałoby to nawet pokręcic zawistników, to nie daj sobie wmówic, że jest inaczej.
    JESTEŚ NAJLEPSZY!

Będę wdzięczny jeśli napiszesz na tym wątku na jakich spółkach można Cię znaleźc i poczytac. Dzięki.

Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Adam
  • Re: DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~xxxxxx [83.8.130.*]
    bezmózgi Adamie jak byś umiał czytać to byś wiedział ze na trakcji I WŁAŚNIE TEGO POKROJU TĘPAKI MIŁUJĄ CHODZIKA !!!
  • Re: DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~marcin [93.159.143.*]
    ... a ja mam wrażenie kolego xxxx,że Ty chyba Adama nie zrozumiałeś,co nienajlepiej o Tobie świadczy
  • Re: DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~xxxxxx [83.8.130.*]
    ,,Wszedłem tu wyłącznie dla Ciebie, bo bardzo, ale to bardzo lubię czytac twoje opinie o spółkach,, tak napisał bezmózgi Adam i powinien przeczytać posty z ostatnich 3 miesięcy skoro lubi tak czytać chodzika i by wiedział że jest na trakcji ale ten tępak przeczytał ostatnie dwa i już wieści ze jest najlepszy
  • Re: DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~Rekin z małopolski [83.11.150.*]
    mówcie co chcecie,ja wiem jedno PAN CHODZIK JEST W I E L K I !!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~Antychodzik [77.254.91.*]
    Dlaczego Adamie nazywasz osoby które trzeżwo analizują przez długi czas trafność przewidywań Wielkiego Chodzika - bezmózgimi zazdrośnikami? nigdy niczego Chodzikowi nie zazdrościłem, cechuje mnie i innych oponentów Chodzika wysoka kultura osobista .Dwa dni na trakcji macie wzrosty i wszyscy dostajecie z tego powodu orgazmu ? Gdybyś śledził przez długi czas wypowiedzi Chodzika wiedziałbyś , że w większości przypadków mylił się ... Twój wpis jest tak śmiesznie skonstruowany że zaczynam się zastanawiać czy nie powstał na zamówienie kolegi Chodzika ?
  • Re: DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~Adam [83.31.195.*]
    Mój wątek nie powstał na niczyje zamówienie, zapewniam Cię..Jeżeli poczułeś się urażony, to sorry, nie bylo to moją intencją. Natomiast nie próbuj mnie przekonywac, że ktos tam cos tam, chodzik jest NAJLEPSZY i już. Pzynajmniej ja nie znam nikogo lepszego od Niego.
    Chodziku pisz na moich spółkach: Dudzie, Jupiterze, Monnari, Chemosie, a wszyscy będa Cię tam czytac z zapartym tchem i bedą szczęśliwi mogąc Cie czytac.
    Raz jeszcze pozdrawiam, Adam
  • Re: DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~Antychodzik [87.205.52.*]
    Duda Jupiter Monnari Chemos - ale koktajl - odważny gość !
  • Re: DO CHODZIKA KSIĘŻYCOWEGO Autor: ~chet [77.253.111.*]
    Adamie - nie chcę gasić twojego ducha, wiary i uwielbienia dla Pana Chodzika i jego dłuuuugich pokrętnych wypowiedzi ale przejrzyj na oczy : on pisze np od dłuższego już czasu np. że Tpsa ma kosztować 8 plz...NIe lepiej poczytać coś bardziej zwięzłego a mądrzejszego : np. Biblię, Euklidesa, czy chociażby coś na temat procesów stochastycznykch zamiast tego chodzikowego bla, bka,, bla..i jego analiz wykresu ceny i obrotów,,
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.