Świetny podkład muzyczny, graficznie bez zarzutu. Tryb współpracy może zupełnie rozbić bank. Pomyśleć, że ta spółka ma kapitalizację mniejszą niż 10 mln. Myślę, że wkrótce zwiększy się rozgłos, szczególnie jak pojawi się komunikat o dacie premiery.
Zakładam, że zaraz pójdzie info o premierze, to i tak będzie okres 2-3 miesięcy a gra w EA to nie jest produkt końcowy i bezbłędny ale oczami wyobraźni i przy dobrej promocji widzę 100-250 tyś w 72h, co wydaje się nierealne bo takie ilości mają produkcje o grubych budżetach wyczekiwane latami no ale tak każdy z nas chciałby ją widzieć.
Watpie zeby tak szybko bylo info odnośnie premiery, narazie udostępnili w playtestach tylko 1 lokalizację z tego co widzialem, a sa 3 albo 4, ale moze poprpstu zaden streamer az tam nie doszedł bo co ciekawe przejście tej jednej lokalizacji zabiera jakies 4h, wiec gra bedzie bardzo długa. Myślę ze pół roku jakos do końca produkcji, ale najbardziej cieszy ten coop, bo to przyciąga bardzo duzo graczy i sprawia ze gra sie nie nudzi
Obstawiamy tak co miesiąc i zakładam, że może Ty jako dobry duch przepowiesz to co nieuchronnie musi nastąpić. Jednak, żeby było 20 to kapitalizacja byłaby 60 baniek a tu na dziś nie ma z czego. Musieliby mieć z 10mln zysku w roku a mają 2,5 mln przychodu. Tylko spektakularny sukces może zdrowo podbić kurs, inaczej każda inna zwyżka kursu to podbitka, oczywiście mają trochę gotówki, dostają od Małp więc starcza na koszty, ale na wyższy kurs niestety dłużej będziemy musieli poczekać.
-Bardzo nas cieszy, że do grona akcjonariuszy Play2Chill dołącza zaufany partner, z którym już dziś realizujemy wspólne projekty. Traktujemy to jako ważny sygnał potwierdzający jakość naszej współpracy oraz wiarę w dalszy rozwój Spółki. Szczególnie doceniamy to, że relacja oparta na codziennej pracy przy projektach takich jak Car Rental Simulator i Car Crime Simulator rozwija się również w kierunku długoterminowego zaangażowania właścicielskiego – mówi Tomasz Róziecki, Prezes Zarządu Play2Chill S.A.
- Zaangażowanie naszego funduszu Phenomen Games Fund w akcje Play2Chill wynika z kilku powodów. Pierwszym z nich jest dotychczasowa, operacyjna współpraca w ramach należącej do naszej grupy kapitałowej spółki Garage Monkeys S.A. przy projektach Car Rental Simulator i Car Crime Simulator. Drugim i w tym kontekście ważniejszym powodem jest skrajnie niska, obecna wycena rynkowa akcji Play2Chill, która naszym zdaniem nie odzwierciedla rzeczywistej wartości, wynikającej z nadchodzących premier zarówno w spółce, jak i podmiotach zależnych. Nie wykluczamy dalszego zaangażowania zarówno kapitałowego jak i projektowego.- mówi Przemysław Zieliński, Prezes Zarządu Phenomen Games S.A.
Tak jak już wcześniej pisałem 15-20 zeta do końca roku nikogo nie powinno dziwić.
Cierpliwe czekam.
Uważam , że to będzie moja najlepsza stopa zwrotu w tym roku