• Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~Wyjaśniam [109.95.112.*]
    Bo może być tak że faktycznie odstąpią od głosowania bo inwestora brak a to wszytko ściema. A może już jest wszytko dogadane? Co sądzicie?
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~Re [37.31.42.*]
    I co, niewiadow pozwoli sobie na taka scieme? Ile na tym zyskali, 10/20 milionow, chyba nawet mniej. Jak wiem, turaj wczesniej byl PP a poziej raen i dlatego trolle tak powtarzaja, ze beda znowu groszowki, tylko za czasow Raen chwytali sie opcji ale bez konkretów, nie mieli nic konkretnego. Gdyby taki columbus wzial 10% akcji to jeszcze mozna by porownywac a tak to bez podjazdu. W RN sa powazne osoby, mamy niewiadow w akcjonariacie. To jest zupelnie inne rozdanie nie poprzednie proby. Oczywiscie za chwike znowu bedziemy sluchac o akcjach sypanych za grosze itd ale nie dajcie sie trolla, cierpliwie czekajmy na nwza i zaden smiec pokroju technika at tego nie zmieni, wypisuja masowo bzdury bo moze graja z zanizajcym w jednej ekipie.
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~Olo [83.24.106.*]
    Dokładnie. To jest już inna spółka i nikt nie powien na nią patrzeć jak na Raen tylko na całkiem coś nowego z dużymi graczami w akcjanariacie.

Na tej samej zasadzie trolle mogłyby cały czas pisać na forum Grupy Niewiadow, że to groszówka bez znaczenia bo PGMSA to był mały miki, ktory prawie nic nie zarabiał.
    Ale to już nie jest PGMSA tylko Niewiadow.

I tutaj to nie jest Raen tylko Virtus.
    Ja jestem dobrem myśli i napływ nowych trolli spadkowych tylko mnie utwierdza, że tutaj będzie bardzoooo dobrze.
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~4invest [80.43.116.*]
    Widać jak jest dobrze hahaha
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~4invest [80.43.116.*]
    W pon pewnie 1.50 jak ktoś pisał w którymś temacie
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~MVP [92.59.62.*]
    Wszystko się zgadza… ale jak na prawdę jest - okaże się 1 kwietnia.
    Spółka w tym momencie jest czysto spekulacyjna - z dużym potencjałem ze względu na branżę zbrojeniową.
    Trochę mnie dziwi, że takie numery są na głównym parkiecie GPW - bez żadnych informacji kurs zjeżdża po kilkadziesiąt procent. Jak na NC… dziki zachód :)
    Ja ze swoim pakietem nic nie robię, czekam cierpliwie na wydarzenia - zarząd spółki jest mocny - mam nadzieję, że nie będą nic kombinować.
    Nie ma co się sugerować tymi wpisami na forum. Najlepiej to analizować indywidualnie na podstawie komunikatów ESPI i swojego doświadczenia.
    Jak to mówią - kto nie ryzykuje, ten nie je ziemniaków
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~Heh [46.134.94.*]
    Ale jak rosnie to może ))) to Nowy Jork
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~makler [91.231.32.*]
    każdy patrzy tu przez pryzmat raen czy punk pirat, ale różnica jest zasadnicza- akcjonariat się zmienił i pojawiły się podmioty, które są gwarancją tego, że to nie ściema. Sypią Ci, którzy w październiku dostali akcje po 10 gr- każdy by tak zrobił- pytanie czy ktoś to wziął czy 7,5 mln papiera poszło w rynek

w przyszłym tyg. jeszcze przed walnym powinno być info o zmianach w akcjonariacie
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~Gość [37.31.149.*]
    Ja wiem czy każdy? Równie dobrze by mogli poczekać na 3,4,5 i wtedy spuścić. Tu nie sypią co dostali po 0,10 zł. Ja obstawiam spółdzielnie i ich wirówkę.
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~Wyjaśniam [193.106.209.*]
    Różnie dobrze mogli by sypac po 50gr. Też duży zarobek.
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~Re [37.31.44.*]
    A nie pisales chwile temu, ze tu juz nic nie bedzie? Spoldzielnia kazala zmienic retoryke?
  • Re: Jestem ciekaw co tu odwalą.. Autor: ~makler [5.173.27.*]
    Musisz dokładnie śledzić który makler co pisał. Jaki cel miałaby spółdzielnia w wyzwalaniu akcji . Spółdzielnia mogła właśnie ciągnąć na 3,4,5 ....ale wali co którzy obejmowałali po 10 gr. Dlaczego nie przy 50 gr ? No kurs wy spadł do 5 gr
[x]
VIRTUS 0,00% 1,50 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.