• ...POWTORKA Z ROZRYWKI ?:)))) Autor: ~Dr.Zawrat [192.168.0.*]
    Zznow odjazd bedzie dziś na górne widły ?:)
  • Re: ...POWTORKA Z ROZRYWKI ?:)))) Autor: ~abc gieldy [188.33.22.*]
    a wyniki sa 28 wiec napisze tylko tak))ktos kto zna i przegladal sprawozdania spolki widzi to cos)))ci co sprzedawali przez ostatnie dni to zwykle leszcze ktorzy kupowali bo szla w gora nawet nie patrza na wyniki za co jak zawsze beda ukarani))a ci co wiedzieli jakie moga byc wyniki beda zadowoleni ja tez bede zadowolony w sumie juz jestem ale kasy nigdy nie jest za duzo)))
  • Re: ...POWTORKA Z ROZRYWKI ?:)))) Autor: ~as [88.220.109.*]
    Dokładnie!
  • Re: ...POWTORKA Z ROZRYWKI ?:)))) Autor: ~bnb [83.14.84.*]
    Jestem początkujący i czegoś nie rozumiem. Był split akcji czyli je rozwodnili do ceny ~1,3 zł z ponad 30zł. Następnie wartość tych rozwodnionych akcji została podwojona(podbitka) teraz mamy cenę około 2,5zł. Więc dlaczego uważacie że akcje będą rosły? Ostatni wzrost uważam był typowym podbiciem pod wywalenie mnóstwa akcji. Więc nie obrażaj między innymi mnie (to do abc gieldy), że jestem leszczem, bo wywaliłem po 2,8zł powiem tylko że kupiłem po 1,36zł i dla mnie ten zarobek był ponad przeciętny. Uważam niestety, że czekają Was poziomy o wiele niższe niż dzisiejsze i niestety zobaczycie je szybko ale jak zwykle duża część zareaguje zbyt późno.
[x]
IZOLACJA -1,82% 3,77 2025-10-08 16:48:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.