• Przełomowa informacja Autor: ~JJ [31.183.139.*]
    Znalezione na LinkedIn

Z niewypowiedzianą ulgą pragnę poinformować, że po niemal 2 latach ukrywania się, wymyślania niestworzonych historyjek i ogólnie wszelkiej maści ghostingu, mój ex pracodawca - Sygnis SA nareszcie zostaje pociągnięty do odpowiedzialności. 

NIEWYPŁACONE WYNAGRODZENIE TO PRZESTĘPSTWO

Ludzie dobrej woli, strzeżcie się się tej fake spółki, a od prezeska - p. Andrzejka (którego tu nie odznaczę, bo mnie zablokował) jak najdalej!!!

https://www.linkedin.com/posts/jakub-jurczak-a6236123a_z-niewypowiedzian%C4%85-ulg%C4%85-pragn%C4%99-poinformowa%C4%87-activity-7440721050168094720-hwiO 
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~powodzenia [87.207.178.*]
    Jako jeden z wielu porzuconych przez Andrzeja pracowników Zmorpha, którzy również do dzisiaj nie odzyskali swoich pieniędzy, trzymam kciuki za wyegzekwowanie wyroku
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~Powód [212.90.87.*]
    Pracownik nie był Zmorpha a Sygnis, wyrok jest przeciwko Sygnis SA. W polskim prawie pracownik spółki córki nie może mieć żądań wobec spółki matki. I takich wyroków jest więcej, do konta Sygnis jest kolejka komorników
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~powodzenia [87.207.178.*]
    Wpis na linkedinie dotyczy pracownika Sygnis, wspomniałem tutaj o Zmorphie, bo Andrzej nadal jest jego prezesem i tam pracownicy zostali przez niego potraktowani podobnie. Z tym że ja jako były pracownik Zmorpha nie mam już wątpliwości, że pieniędzy nie odzyskam, bo spółka a właściwie jej długi została sprzedana spółce widmo za 1zł, z jednoczesnym zachowaniem praw do licencji technologicznej Zmorpha przez Sygnis. Niesamowite, że prezesowi udało się znaleźć chętnego inwestora na taki deal
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~Kelt [95.160.223.*]
    No to zabawnie, a ktośtam się podniecał na forum, że w firmie nie ma związków zawodowych więc git majonez xD
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~Idiokracja [46.113.8.*]
    Jeżeli to prawda to bardzo brzydko panie Andrzeju wstyd
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~Idiokracja [46.113.8.*]
    Za takie grosze stracić twarz... wstyd
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~Waldi777propo [83.29.208.*]
    Czy mozesz jasniej.Bo jezeli napisales A dopisz B
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~Kelt [95.160.223.*]
    Co ma niby dopisywać? Wszystko jest pod linkiem
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~ghags [217.119.68.*]
    moze ktos dac linka ?
  • Re: Przełomowa informacja Autor: ~Morons [217.119.67.*]
    Przecież to bez znaczenia dla przyszłych zysków spółki.
[x]
SYGNIS -1,18% 1,68 2026-04-02 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.