Pit, przecież Ty nie zarabiasz, ani jak XTB rośnie, ani jak spada, nie wiem skąd ta Twoja ekstaza po korekcie 7% od szczytu? Sama obserwacja tak Cię kręci? Musisz znaleźć inny fetysz, bo przedawkujesz tym XTB.
Bankier oczywiście po stronie Pita który obraża innych i to on pracuje 24/7 bo nie zamieścił poprzedniego wpisu ale to tylko świadczy o tym że będzie bardzo dobrze i warto kupić na tym poziomie
Pit dobrze wiesz jak to wygląda a bankier jest dla najgorszym portalem finansowym ,manipulacje na forum jakich nigdzie nie spotkałam,czesze już dawno UOKiK powinien ich prześwietlić i karę nałożyć może by się ogarnęli
Jaki jest sens dyskusji z trolem Pitem ?
Przeciez niewazne, czy kosztuje 22,70 czy 90 beszie pisal to samo.
Jak bedzie po 100, 200 czy 1000 (kto wie ?) to tez bedzie tak pisal.
Akcjonariusze w tym czasie sie bogaca, a trole pracuja za psi grosz.
Olac go proponuje
Bankier to portal manipulujący i nic więcej widocznie też jest po stronie tych co chcą kupić w tej cenie ale nie ma chętnych na oddanie,Pit ja mam swój pakiet i mnie on wystarczy bo stanowi prawie 80% portfela inwestycyjnego,kto mądry to kupi na tym poziomie bo za 2 latało będzie poziom taki jak kiedyś 22,70
Przecież po szacunkach kurs wystrzelił i zostały one odebrane bardzo pozytywnie, z pozytywów mamy bardzo dużo nowych rachunków jedyny minus to brak informacji o nowych produktach temat ucichły… dzisiejsze spadki to raczej gra funduszy pod 3 wiedźmy,