• Czy tam coś się dzieje Autor: ~Mich [37.30.30.*]
    Czy w tej spółce coś się dzieje . Przecież tu od stycznia to nie ma żadnego sensownego i pozytywnego info dla akcjonariuszy . Żenada i wydmucha
  • Re: Czy tam coś się dzieje Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.23.*]
    Nic się nie dzieje. Wzięli pieniądze z emisji, mówili, że na produkcję dual use ( drony?) ale nakupili pączków i zamiast szukać tych startupów które mogłyby być kolejnymi hitami to siedzą i się obżerają.
  • Re: Czy tam coś się dzieje Autor: ~Tor [77.65.111.*]
    Żenady to jesteś ty Gosciu :) stękasz I męczysz byle by tylko ktoś zrzucił parę akcji taniej, idź pośpiewać na Zremb jak to jest cudownie :) jak widzę takich padlin..żerców masakra :)
  • Re: Czy tam coś się dzieje Autor: ~Mich [37.30.30.*]
    Ale wy macie nierówno ja nie chce kupić tylko sprzedać ale za normalny kurs a nie taką padaczkę dlaczego uważacie że negatywną opinią ale zgodna z zeczywistoscia oznacza że ktoś chce odkupic
  • Re: Czy tam coś się dzieje Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.28.*]
    Ja ci wierzę na sto procent, że chcesz sprzedać. Żeby to trzymać, trzeba by założyć - czytając strategie PRH i Ondas Capital, że Dąbrowski i Kosiorek razem z Bergmannem chcą szukać w naszej części Europy obiecujących startupów z najgorętszej dziś branży- dronowej powiązanej z AI. I zarabiać na ich rozwoju w tym rozwoju im pomagając. Kto normalny w to uwierzy? I że się im uda? Na pewno nie taki wyga giełdowy jak ty. Dlatego mnie nie musisz przekonywać, że chcesz sprzedać. Wierzę. I mam nadzieję, że uda Ci się jak najszybciej.
    Żeby coś sprzedać trzeba to mieć kasztanie :)
    :):) sam jesteś kasztanem kultury się naucz jak nie trzymasz ciśnienia nie mam potrzeby nikogo przekonywać mówiąc że chce sprzedać to znaczy że chce sprzedać a nie kupić to znaczy ze mam zachwalać i żyć marzeniami jak wy …. Mylę ze tych co chcą sprzedać jest dużo więcej tylko każdy chce sprzedać po normalnym kursie ale jak ma urosnąć jak się nic nie dzieje więc za co chwalić a może zdradzicie tajemnice może tu trzeba chwali wtedy będzie rosło:):): to już zaczynam
    Ja niczego nie chwalę, a ciśnienie trzymam nie bój żaby :), powiem Ci tak inaczej śpiewasz pod innym nickiem jako "Gosciu" na Zrembie a tutaj poprostu szukasz Jeleni,zresztą synek nie zawracaj gitary :) bo jesteś śmieszny
    Na Zrembie nie siedzę nie mam ich w portfelu więc mnie nie interesują nie przesiaduje na innych forach spółek bez podstaw nie posiadam nie uczestniczę w rozmowach bo po co , poza tym za dużo sobie dopowiadasz zawsze jestem pod tym samym nickiem tutaj i nie mam potrzeby ani tu ani nigdzie indziej ukrywać się pod nickami … opisuję jak ja to widzę i myślę że wiele rozsądnych osób ocenia to tak samo bo ocenia się efekty a ich nie ma pisałem to już kiedyś jak będzie za co to będę chwalił ale na dzisiaj nie ma powodu do pochwał mimo że jestem posiadaczem akcji nie zamierzam udawać że nie widzę że słabo to wygląda
  • Re: Czy tam coś się dzieje Autor: ~Opinia [31.175.44.*]
    W jakiej cenie chcesz sprzedać ?
[x]
POLHOLROZ -6,84% 2,18 2026-04-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.