Skala i pozycja rynkowa: ASM Group to jeden z liderów wsparcia sprzedaży w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej, dysponujący unikalnym know-how i portfelem lojalnych, globalnych klientów (Blue Chips), co zapewnia stabilne i powtarzalne przychody.
Optymalizacja i zyski: Spółka skutecznie przeszła proces restrukturyzacji kosztowej, co przy rosnącym popycie na outsourcing usług sprzedażowych bezpośrednio przekłada się na dynamiczną poprawę wyników operacyjnych i powrót do generowania wysokich zysków netto.
Perspektywy technologiczne: Implementacja nowoczesnych narzędzi IT do zarządzania siłami sprzedaży oraz analityki danych (Business Intelligence) pozwala ASM na oferowanie wyższych marż i budowanie trwałej przewagi konkurencyjnej w nowej, cyfrowej gospodarce.
Nie wiem kto zacz,ale przyjmijmy żeś inwestorka.Akcje posiadam, nawet dobrałem dzisiaj na dołku, oczywiście dzisiejszym,bo może być niżej.To że akcje posiadam,nie zwalnia mnie z logicznego myślenia i subiektywnego zajmowania stanowiska.Czy da się zarobić na tej perełce, na pewno.Pytanie kto i ile.Jestem tutaj spekulacyjnie i już zarobiłem,ale przestrzegam innych przed pochopnymi ruchami.Twoje prany na cześć Stańczaków trącą wazeliniarstwem.Kazdy ma prawo do swoich przekazów.I zapytam raz jeszcze ile wrzucą w rynek tego cuda?Ja wiem,ale inni mogą nie wiedzieć.I rzecz najważniejsza wyniki,zobaczymy co wtedy .Pozdrawiam
Wzruszyłam się czytając ten tekst ...nie wiedziałam że mam taką perłę w portfelu co tam teraz moja strata 27 */* przy pakiecie 600 k czuję się szczęśliwsza ...czego wszystkim posiadaczką życzę
Stańczaki jeden i drugi obiecali, więc zobaczymy na co stać Braci.
Boje się, że tak jak Adam Stańczak podbijał Europę w 2018 roku, inwestycja nieudaną, tak Łukasz Stańczak obecny następca prezesa nie zwojuję zbyt wiele.
Obym się mylił.