• dokupilem Autor: ~jak [37.47.114.*]
    dzieki shortom dokupiłem 3500 szt dzisiaj,,poczekam na 24 zł i 10 koła do przodu ,,i bawimy sie dalej
  • Re: dokupilem Autor: ~jak [37.47.114.*]
    dzis musza czesc odkupic albo zrolowac ,pomieli potem dwa dni i w góre,,,założymy się?
  • Re: dokupilem Autor: ~Aaa [85.221.132.*]
    Kto wywala ten fujara… historyczny dołek. Nawet jak zejdzie 2 zł to jak to się ma do partnerowi. Myśleć
  • Re: dokupilem Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Sądząc po wolumenach to wywalają duzi gracze. Jeśli uważasz ich za fujary, ok Twoja sprawa.
    nie wiem czy wiesz ale wydaje mi sie ze jestes polsprytny inaczej
  • Re: dokupilem Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Półsprytny może, nie diagnozowałem.
    Co do historycznego dołka to się z Tobą nie zgadzam, nie wydaje mi się byśmy doszli do 1,84. To zbyt radykalna prognoza.
    jestes botem albo go uzywasz ,pokaz kiedy pisałem o dolkach
  • Re: dokupilem Autor: ~Jak [37.47.88.*]
    Szkoda już nawet z botem pisać że ada
  • Re: dokupilem Autor: ~zielony_guzik [89.8.224.*]
    Jak dobra robota. Robienie kólek na ryvu w przedziale 25 - 27 tez dało mi teoche zarobic. Dziś silne ręce wchodzą na pokład. Cos mi się wydaje ze niedługo zrobisz kółko swojego życia. Nie ograniczaj się do 24. Jak ruszy to sprzedawanie po 24 bedzie filantropią. Przy poziomie 24,5 ustaw SL i ciesz się życiem. Ja wykorzystałem ten czas. Chociaż przyznam ostatnie kilka dni byly ciężkie. Rozmawiałem z kilkoma ludźmi z branży i powiedzieli ze Przewięźlikowski nie jest znany z nie dotrzymywanie terminów, chociaż końcówka kwietnia też wydaje im się prawdopodobna. Piszcie co chcecie ja zwiększam
  • Re: dokupilem Autor: ~SzynSzylowy [31.61.245.*]
    I brawo. Też zrobiłem małe roszady w kapitale przy 21.
  • Re: dokupilem Autor: ~Jasiu [91.236.137.*]
    Ja też
[x]
RYVU -2,50% 23,40 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.