• Jaki powód spadków? Autor: ~info [91.209.116.*]
    co prezes powiedział ...
  • Re: Jaki powód spadków? Autor: tarfu [15.220.64.*]
    Portal obligacje.pl spekuluje że Dadelo mogło naruszyć kowenanty na obligacjach

https://obligacje.pl/pl/a/dadelo-zbyt-mocno-zadluzone

• Re: Jaki powód spadków? Autor: ~info [91.209.116.*]
    dzięki
  • Re: Jaki powód spadków? Autor: ~górnik [62.233.166.*]
    ulica się wystraszyła ujemnych przepływów pieniężnych,a jest to dobre info, że zdążyli się zatowarować zanim nie pojawiły się podwyżki frachtów oraz wydłużony czas transportu co może sprawić, że konkurencja nie zdąży się zatowarować na sezon
  • Re: Jaki powód spadków? Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Dnia 2026-03-20 o godz. 10:34 ~górnik napisał(a):
    > ulica się wystraszyła ujemnych przepływów pieniężnych,a jest to dobre info, że zdążyli się zatowarować zanim nie pojawiły się podwyżki frachtów oraz wydłużony czas transportu co może sprawić, że konkurencja nie zdąży się zatowarować na sezon

ulica to raczej realizuje zyski. A przestraszyć to się mogli informacji o nadmiernym zadłużeniu.

Ciekawe jakie zakupy po okazyjnych cenach miał na myśli prezes, czasem mam wrażenie że wypowiada się za bardzo lakonicznie. Może chodzi o wykupienie zapasu rowerów Tunturi i pewnie innych marek. Kupiłem jeden we wrześniu poprzedniego roku i jestem w szoku. Elektryk za 4999 na świetnych podzespołach. Teraz rowerów od Finów jest multum na Dadelo. Te rowery na stronie producenta ciągle były wystawione za 4k EUR jak kupowałem za 5k na centrumrowerowym.
  • Re: Jaki powód spadków? Autor: ~Ja [31.0.50.*]
    Przy tej cenie paliwa to chyba rowery będą się sprzedawały ja
  • Re: Jaki powód spadków? Autor: ~anon [195.117.86.*]
    Dadelo przekroczyło wskaźniki warunków emisji obligacji serii A

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dadelo-przekroczylo-wskazniki-warunkow-emisji-obligacji-serii-A-9101485.html
[x]
DADELO -0,54% 74,00 2026-03-26 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.