najmocniej przepraszam :))))))
ale czy również mógłbyś nie przeszkadzać bo to forum pkpc...
Układ sędzia komisarz zatwierdził, do załatwienia uzp i z wierzycielami... także nie przeszkadzaj i nie rób śmietnika i nie odwracaj uwagi od spółki, na forum której się znajdujemy :))))
i powodzenia i zysków
No ale co tu obserwować, skoro Pawel powiedział, że do końca roku nic się nie zmieni . . . ps. zacznij otwierać linki to też będziesz na bieżąco i oszczędzisz sobie sporo siedzenia tutaj na forum . . .
Nie otwieram linków bo ludzie w ten sposób pozyskują dane o użytkownikach :))))
Nie chcę też wchodzić w to co proponujesz bo mam sygnał od użytkowników forum że nie bardzo można Ci ufać :))) ... mam też sygnał że notowania akcji nie obrazują sytuacji w spółce :))))
Więc sobie tu obserwuję sytuację i czekam na espi :))))
Dnia 2026-03-23 o godz. 08:24 ~Krótki napisał(a): > a to nie Ty sugerowałeś sprzedaż pkpc i otwarcie pozycji na złocie, po czym złoto poleciało w dół??? :))))) > > Czy to kolejna podszywka ??? :))))
===================
a to powinienem jeszcze wtedy przy kursie złota po $5200, tłustym drukiem napisać, żeby to była krótka pozycja na złocie ? ps. więcej szacunku miałem do czytających tutaj . . .
Ty chyba niezbyt dobrze oceniasz tutejszych inwestorów a więc ich wiedzę i doświadczenie ... to może jeżeli chcesz pomagać to precyzuj takie rzeczy :)))))
Zawsze możesz pod spodem napisać słynny dupochron jak Ci nie wyjdzie jak z mocnym sprzedaj ...
chyba że Ty przytoczyłeś mocne sprzedaj a miałeś na myśli mocne kupuj :)))))))))))))))))))))))))