czy w związku z tym majątek spółki uległ zmniejszeniu? Bo to że spółka wykazuje mniejszy zysk nie swiadczy o tym że nie zarabia a do wyceny na poziomie minimum 50% majątku brakuje jakieś 20% wzrostu.Musisz leczyć się na głowę bo na nogi jest już za późno miodziku.
Wyniki już niedługo... za miesiąc wszystko się wyjaśni... ja poczekam, spadnie jeszcze to dokupię... a jak się okaże, że to co w ostatnim czasie shorty odkupiły dzisiaj wywaliły w rynek przy okazji 3 wiedźm to zupełnie mnie to nie zdziwi... pozdrawiam Cierpliwych
4h RSI 25, dzienny albo już bądź zupełnie za chwilę. Przecena o ograniczonym zakresie, IV kwartał w dużym stopniu był oczekiwany słabym. Nadzieję budzą kolejne, chodź niekorzystnie wpływać może zmiany w ETS. Spekulacyjnie, bodajże IPOPEMA zakłada sprzedaż części gsm na rzecz atomu. Rozstrzygnięcie drugiej lokalizacji w 2027 roku, dzieci poszukują partnera w USA.
Jak tu inwestować w tym kraju bez nadzoru. Nawet Afryka jest stabilniejsza. Pejsy robią co chcą bez żadnego rozliczenia. Kraj bez władzy. Orange francuskie, T-Mobile niemiecki przejmuje wszystko a jedynie Polski operator teoretycznie pójdzie do piachu. Syf
O tym piszę człowieku. Co znaczy szorty rozgrywają. Tu jest niszczona celowo polska marka od lat bez jakiegokolwiek nadzoru finansowego. Ludzie nie biorą abonamentu bo patrzą plus to katastrofa. A solorze działają na szkodę firmy. Mam tam ludzi i są naprawdę zdruzgotani jak to się stacza. Nie wiem jaki to będzie koniec. Może nawet i zrobię jazdę w górę ale co dalej z marką? Orange też kisili a teraz rośnie ale nigdy nie było tam takiego syfu.
Analitycy nigdy nie trafiają w punkt... obejrzałem jeszcze raz spotkanie wynikowe za Q3... mówili o tym kwartale jako o kwartale przełomowym pod dużą presją kosztów kontentu w związku z transmisją wydarzeń sportowych, mniejszych przychodów z OZE przez remont kotła na biomasę... Nie wiem jakie faktycznie będą wyniki, ale słuchając tego po raz kolejny i mając świadomość, że to spotkanie miało miejsce w połowie Q4(więc mając już wgląd w to jak wygląda połowa kwartału)... to wydaje mi się, że powinno być lepiej niż przedstawia to Pani z Erste. Wiemy już, że odpływy gotówkowe za częstotliwości przypadną na Q1'26. Może przychody będą niższe niż przed rokiem, ale czy koszty rzeczywiście wzrosną tak bardzo jak zakłada Analityczka Erste? Trzeba poczekać i się przekonać.
to jest szulernia,krótka sprzedaż powinna być zakazana.Inwestor kupuję akcje spółki a szulernia gra na spadki,coś jest nie tak z tymi inwestycjami w akcje