• Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: ~Hans [84.233.216.*]
    Nikt inteligentny szmata na kiju tego nie tknie…
    A rudy moze juz oglosic zysk 70 mln nie z gier a z emisji -:)))
  • Re: Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: ~Dunk [188.126.94.*]
    Dnia 2026-03-19 o godz. 16:25 ~Hans napisał(a):
    > Nikt inteligentny szmata na kiju tego nie tknie…
    > > A rudy moze juz oglosic zysk 70 mln nie z gier a z emisji -:)))

Nie ma takiej kasy ktorej prezes by nie przepalil….Kazda jest do roztrwonienia i kazda emisja stanowi glowne zrodlo finansowania.
    W sumie mozna juz wyplacic sowite premie za wielki 'sukces'.

Inwestorzy tancza i bija brawa
  • Re: Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: polnoc123 [89.151.17.*]
    A widzieli WIG 20 To co tu wymagac
  • Re: Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: ~M84ck [83.150.198.*]
    Dobrze że zaraz w górę pójdzie i się zamkniesz w końcu bo jesteś irytujący , w piszesz brednie przez błędy przeszłości. Pozdro cierpliwych i Longi.
  • Re: Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: ~Hans [84.233.216.*]
    Dnia 2026-03-19 o godz. 18:16 ~M84ck napisał(a):
    > Dobrze że zaraz w górę pójdzie i się zamkniesz w końcu bo jesteś irytujący , w piszesz brednie przez błędy przeszłości. Pozdro cierpliwych i Longi.

Ojej...Ty tez nie potrafiles sprzedac na podbiciu ? Ajaj ale mi przykro...
    Tacy jak ty potrafia kupic ale NIGDY nie potrafia sprzedac, bo przeciez bedzie rakieta....

Tylko pomysl dlaczego nie znalezli chetnych na 10 mln po 2,5zl....A juz wiem...bo za tanio bylo i beda od ciebie brac po 7zl-;)))))

• Re: Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: ~M84ck [83.150.198.*]
    Ja nie mam zamiaru sprzedawać na podbiciu, ja w przeciwieństwie do wielu tu inwestuje a nie gram na szybko. Część może sprzedam przy premierze a część albo całość zostawię na 3 lata do przodu. Wiesz że tak można zrobić? Myślisz że każdy tu się zadowala zarobkiem 10 20% i już sprzedaje i robi świetne kółko? Kółko się wstrzeli 1 na 5, a przy kolejnym może zostać na peronie. Ja mam spokojną głowę i czekam z logntermem bez stresu i pewnym dużym zyskiem, ty nie masz nawet akcji więc nie filozofuj...
  • Re: Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: ~Marek [31.0.61.*]
    Za rok 1,5 pln a za 3 lata 50gr.
    Optymistycznie
  • Re: Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: ~M84ck [37.31.62.*]
    Ile masz akcji i po ile kupowałeś?
  • Re: Mega dystrybucja drugi dzień !!! Autor: ~Holland [212.56.48.*]
    Dnia 2026-03-19 o godz. 21:47 ~M84ck napisał(a):
    > Ja nie mam zamiaru sprzedawać na podbiciu, ja w przeciwieństwie do wielu tu inwestuje a nie gram na szybko. Część może sprzedam przy premierze a część albo całość zostawię na 3 lata do przodu. Wiesz że tak można zrobić? Myślisz że każdy tu się zadowala zarobkiem 10 20% i już sprzedaje i robi świetne kółko? Kółko się wstrzeli 1 na 5, a przy kolejnym może zostać na peronie. Ja mam spokojną głowę i czekam z logntermem bez stresu i pewnym dużym zyskiem, ty nie masz nawet akcji więc nie filozofuj...

Za rok bedziesz tu golasem
[x]
CIGAMES 5,72% 3,42 2026-04-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.