On nic nie odpowie, bo nic sensownego nigdy nie napisał. Zero merytoryki, tylko pojedyncze hasełka. On ciągle pisze, że będzie spadać. Nie potrafił nigdy określić poziomu do którego spadnie. Gdy osiągnęło np. 40, to później pisał o niższych poziomach itd. Gdyby miał jakąkolwiek wiedze nt. spółki, to napisałby co się w niej dzieje, czy ma bądź nie ma perspektyw itd. Nie trzeba specjalisty by wiedzieć, że to będzie spadać, ale by wiedzieć dokąd spadnie i czy się podniesie to już wymaga wiedzy i nosa do rynku. Obecnie zero komunikatów ze spółki o jakichkolwiek zamówieniach, przypomina mi to sytuację gdy stracili płynność finansową. Zresztą wtedy podobnie jak dzisiaj wiele sesji było na czerwono czyli insajderzy uciekali. Według mnie sytuacja polityczna, makroekonomiczna nie sprzyja tej spółce. Coraz głośniej mowi się o odejściu od ETS albo jego poluzowaniu, a to oznacza ich koniec. Teraz już można powiedzieć, że wszystkie produkty nowej ery kwantowej okazały się porażką, włącznie z dachówką. Spółka ponownie skupia się na niskomarżowych PV czyli setki milionów złotych poszły w piach
moje poziomy docelowe osiągnięte, przy 100 smali sie ... wszystkich zmiotło z planszy, kto posłuchał uratował masę pieniędzy, mam spore doswiaczenie giełdowe, w konkursach dla spekulantów plasuje sie w 10 najlepszych, czasmi 3
lubie sobie potrolować pewniaków, tak krotko zyją na giełdzie..
kto organizuje te konkursy hehe masz na my sli gre parkiet xD Nigdy nie określiłeś poziomu docelowego i co dalej będzie. Pisaleś, że będzie poniżej 100, później 90, 80 itd. To nie to samo co napisać konkretnie, że np. spadnie do 50 konsolidacja i w górę. Takich specjalistó jak ty, piszących ciągle o spadkach, jest pełno na każdej spółce. Widze, że nie masz pojęcia co będzie na tej spółce, więc daj typ spółki, która pójdzie ostro w góre w najbliższym czasie i zweryfikujemy twoje top 10.
pisałem tutaj o węglu ropie gazie i uranie... gdzie są teraz spółki paliwowe i uranowe? zakotwiczyło się towarzystwo na oze. które bez dotacji nie ma racji bytu. o mixach energetycznych bajduży zielińska z kloską, poziom każdy zna.