Ola tu to juz byl efekt stadny całego szerokiego nie tylko pxm popatrz inne spolki teraz trzeba zachować daleko idącą powściągliwości i czekać lub dokupywac
To wykręcaj te procenty tym rowerem moich parę kafli papieru pxm przez lancuch nie przeciągniesz predko kolarzu apropo lokat to ynwestorze(bo tak sie wabisz) to mnie nigdy nie interesowały tylko gielda.xd
Jakub na wszystkich papierach są przeceny po 30 procent i wiecej pytanie tylko ktore spolki najszybciej odbiją i jak wysoko i jak szybko po zwalach ale tego to nikt nie potrafi przewidzieć trafnie dla mnie pxm jest akurat solidnym zabezpieczeniem także nie dygam o przyszlosc niech sie martwią inni na innych walorach tu prędzej czy pozniej i tak kurs wroci na właściwy tor ale raczej prędzej bo zainteresowanie spółką nie maleje a rosnie co widac po wolumenie i ilości zmieniających właścicieli akcji
Ale jak coś cię gryzie Alojzy to dam Ci dobra radę wykup sobie turnus w Kobierzynie a do profesorka to ja nic nie mam dobrze nieraz prawi tylko trzeba uważnie czytać xd