• Codziennie Autor: ~ledo [91.246.111.*]
    PXM ma nowe hasło reklamowe jak lidl. Codziennie niższe ceny:)
  • Re: Codziennie Autor: ~Ola [94.254.132.*]
    Ciekawe ile jeszcze mają wywalić
  • Re: Codziennie Autor: ~rura [37.31.138.*]
    odbijał sie od 7,5 na 8,2 i teraz powtórka, więc korzystaj zamiast pisac wybiórczo
  • Re: Codziennie Autor: ~Szerszen [164.127.227.*]
    Ola tu to juz byl efekt stadny całego szerokiego nie tylko pxm popatrz inne spolki teraz trzeba zachować daleko idącą powściągliwości i czekać lub dokupywac
    kręcę kółka i jest ok..dziennie po ok. 2 %
    - a ile ty dostajesz na lokacie?
    - hmmm, niech pomyślę..hmmmm
    - G...?
    - tak, chyba G...!

kurtyna ;)))
  • Re: Codziennie Autor: ~Szerszen [164.127.227.*]
    To wykręcaj te procenty tym rowerem moich parę kafli papieru pxm przez lancuch nie przeciągniesz predko kolarzu apropo lokat to ynwestorze(bo tak sie wabisz) to mnie nigdy nie interesowały tylko gielda.xd
    źle nie jest
    a w okresie niepewności częsciej oglądam kase na koncie, co też ma swoje plusy
  • Re: Codziennie Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Jeden ma taki sposób na zarobek inny zupełnie inny ja należę do tych cierpliwych bo na kolka to trzeba miec dobry reflex zwłaszcza na pxm
  • Re: Codziennie Autor: ~Jakub [217.97.68.*]
    Ja też wolę poczekać wiadomo szkoda że się nie sprzedało w pierwszym dniu wojny no ale coś trzeba czekać aż odrobi do góry
    Jakub na wszystkich papierach są przeceny po 30 procent i wiecej pytanie tylko ktore spolki najszybciej odbiją i jak wysoko i jak szybko po zwalach ale tego to nikt nie potrafi przewidzieć trafnie dla mnie pxm jest akurat solidnym zabezpieczeniem także nie dygam o przyszlosc niech sie martwią inni na innych walorach tu prędzej czy pozniej i tak kurs wroci na właściwy tor ale raczej prędzej bo zainteresowanie spółką nie maleje a rosnie co widac po wolumenie i ilości zmieniających właścicieli akcji
  • Re: Codziennie Autor: ~Alojzy [188.95.54.*]
    Spytaj się swojego profesorka i zawsze rację ma,to tobie może podpowie buhahaha.
    Ale jak coś cię gryzie Alojzy to dam Ci dobra radę wykup sobie turnus w Kobierzynie a do profesorka to ja nic nie mam dobrze nieraz prawi tylko trzeba uważnie czytać xd
[x]
POLIMEXMS -2,16% 7,93 2026-05-15 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.