Dnia 2026-03-19 o godz. 11:17 ~Aj napisał(a): > Jest komunikat
a kurs podskoczył i osłabł, teraz jest 2,795 i rośnie przewaga zleceń sprzedaży nad kupnem, jak widać koniec działalności ma znaczenie: https://www.pb.pl/stalexport-autostrady-zaklada-brak-kontynuacji-dzialalnosci-po-wygasnieciu-koncesji-na-a4-1257855
Ostatnie zdanie w Twoim kierunku vv , otóż sądziłem, że nikt nie jest wstanie dorównać wielonickowi dawnemu dsg obecnie najczęściej używający nicki.... dr czy Aj
Pisałem zawsze , że jeden drugiego jest warty, ale Ty bezwzględnie jesteś bardziej męczący dla wszystkich na tym forum....
Nie odpisuje, choć to uszanuj...
Dnia 2026-03-19 o godz. 13:53 ~Dzi napisał(a): > Ostatnie zdanie w Twoim kierunku vv , otóż sądziłem, że nikt nie jest wstanie dorównać wielonickowi dawnemu dsg obecnie najczęściej używający nicki.... dr czy Aj > > Pisałem zawsze , że jeden drugiego jest warty, ale Ty bezwzględnie jesteś bardziej męczący dla wszystkich na tym forum.... > > Nie odpisuje, choć to uszanuj...
ależ odpisujesz, bez rozumu za to z emocjami na full...a męcząca dla ciebie jest rzeczywistość, zwłaszcza gdy nie po twojej myśli
Dnia 2026-03-19 o godz. 14:18 ~Rys napisał(a): > Dnia 2026-03-19 o godz. 14:15 ~Dzi napisał(a): > > Prosiłem nie odpisuje, nie uszanowałeś mojej prośby. > > > Koniec > > On jest żałosny po prostu i całkiem bezradny...
fakt, autor wątku taki jest, przy okazji, jak tam twoje emocje? jak u Dzi? na giełdzie jednak lepszy jest rozum i trzeźwe trzymanie się faktów
Dnia 2026-03-19 o godz. 14:21 ~vvv napisał(a): > Dnia 2026-03-19 o godz. 14:18 ~Rys napisał(a): > > Dnia 2026-03-19 o godz. 14:15 ~Dzi napisał(a): > > > Prosiłem nie odpisuje, nie uszanowałeś mojej prośby. > > > > Koniec > > > > On jest żałosny po prostu i całkiem bezradny... > > fakt, autor wątku taki jest, przy okazji, jak tam twoje emocje? jak u Dzi? na giełdzie jednak lepszy jest rozum i trzeźwe trzymanie się faktów
A jak tam twój brak akcji,.. no tak zapomniałem masz 13 lat ( mentalnie 5) nie obrażając żadnego 13 latka...Daj sobie spokój już dawno jesteś zdemaskowany.
Dnia 2026-03-19 o godz. 15:07 ~Rys napisał(a): > Dnia 2026-03-19 o godz. 14:46 ~RYSIA napisał(a): > > Straszna lipa.Dzidhejszy kurs powinien być przynajmniej 3 zlote > > Spójrz na szeroki rynek, praktycznie wszytsko czerwone...Daj 2 tygodnie
szeroki rynek będzie też za 2 tygodnie, może nie zauważyłeś, kto miał coś do Stx już podjął decyzję...za wyjątkiem nic nie znaczącej drobnicy która i tak nie ma żadnego wpływu na kurs ale dla ciebie to zbyt skomplikowane
Dnia 2026-03-19 o godz. 15:14 ~vvv napisał(a): > Dnia 2026-03-19 o godz. 15:07 ~Rys napisał(a): > > Dnia 2026-03-19 o godz. 14:46 ~RYSIA napisał(a): > > > Straszna lipa.Dzidhejszy kurs powinien być przynajmniej 3 zlote > > > > Spójrz na szeroki rynek, praktycznie wszytsko czerwone...Daj 2 tygodnie > > szeroki rynek będzie też za 2 tygodnie, może nie zauważyłeś, kto miał coś do Stx już podjął decyzję...za wyjątkiem nic nie znaczącej drobnicy która i tak nie ma żadnego wpływu na kurs ale dla ciebie to zbyt skomplikowane
Drobnica to jest w twojej głowie... piękne zbicie dzisiaj na 2,55 i obecny poziom przy słabym rynku. Policz intra day... daj już spokój naprawdę
Dnia 2026-03-19 o godz. 15:41 ~Rys napisał(a): > Dnia 2026-03-19 o godz. 15:14 ~vvv napisał(a): > > Dnia 2026-03-19 o godz. 15:07 ~Rys napisał(a): > > > Dnia 2026-03-19 o godz. 14:46 ~RYSIA napisał(a): > > > > Straszna lipa.Dzidhejszy kurs powinien być przynajmniej 3 zlote > > > > > > Spójrz na szeroki rynek, praktycznie wszytsko czerwone...Daj 2 tygodnie > > > > szeroki rynek będzie też za 2 tygodnie, może nie zauważyłeś, kto miał coś do Stx już podjął decyzję...za wyjątkiem nic nie znaczącej drobnicy która i tak nie ma żadnego wpływu na kurs ale dla ciebie to zbyt skomplikowane > > Drobnica to jest w twojej głowie... piękne zbicie dzisiaj na 2,55 i obecny poziom przy słabym rynku. Policz intra day... daj już spokój naprawdę
to ciekawe, jesteś zabawny a wcale się nie starasz...piszesz o tym 130K? nowych zleceń coraz mniej(piszę o ostatnich godzinach), po staremu przeważają te ze sprzedażą, sprawdź, jeżeli nie wierzysz