No ale ich jest legion mają tyle imion. Ciężko się połapać bo nie każdy ucieka. I co teraz? Komu ufać komu wierzyć? Brakuje mi Bromera. On nas chronił...
O praźródło wszelkiej wiedzy. Czy Bromer cię namaścił na swojego następce? Teraz to ty nas uratujesz? Trochę w niego wątpisz skoro uwazasz że ktoś tu stracił mimo jego rad. Wybaczy ci?
No ale to robisz coś niedobrego, że usuwają Ci posty? Aaaa, zapomniałem, Ty przecież Brum Brumek ratujesz cały Świat... Nikt tego nie rozumie i ma Cię w pici...
Nie spotkałem się jeszcze tutaj z tym by ktoś komuś kazał coś zrobić. Jesteśmy dorośli. Tigerek77 może kupić nawet po 30. Nic mi do tego. To są jego pieniądze.
Alez ja nie pytam czy kazał, tylko po ile naganial , a w zasadzie naganiales xD 12?10? Ile kurs jest od tamtej pory? 60?50% niżej? Gdzie te wspaniały perspektywy? Oddacie pieniądze tym, którzy wam uwierzyli i stracili oszczędności?
Wstaw TrooooIIu choć 1 SS gdzie naganialem i pokaż to wszystkim. Sam w tamtym czasie zachęcałes do kupna pod Nickiem ALEX. Ile już ich zmieniłeś od tamtej pory?
Widzisz pisałem ci o precyzji. Czytanie książek pomaga odróżniać styl wyrażania jednostki. Ty sobie z tym nie radzisz. Warto nad tym popracować. Mój nick to Raistlin.
Widzę już totalnie odpaliło pod kopulą od tych strat ma rachunku XD tigus pięknie cię wyjaśniłem tutaj, od początku do końca wszystko jak po sznurku, od jednej kompromitacji do drugiej xD ale jutro będziesz miał zgłaszania chłopie, żeby usunąć te kolejne dowody twojej kompromitacji xD
Ci co prześledzą posty sprzed 6-9 mies znajdą takie gdzie sam byłeś wyjaśniamy i ile miałeś tu już nicków. Moderatorzy też Cię już znają na wylot, możesz pisać bajki mchu i paproci i tak wszystko pójdzie do kosza.
Oczywiście, bo to twoja jedyna formy obrony xD mi wystarczy to, że jesteś tak bardzo na minusie tigus, szkoda tylko tych, którzy ci uwierzyli w twoje bajduzenie o wielkich perspektywach xD na każdej inwestycji ci tak idzie jak tu? XD
Super masz, szkoda , że nie umiesz się obronić skutecznością inwestycji xD to jak, wszędzie minus 60%? W co teraz warto inwestować tigus, polecisz coś? XD
Ja też na tyle czekam cały czas, kasa przygotowana. Gołodupiec Brum Brumek niestety zarabia na pisaniu bzdurnych postów dlatego nadal bawi się na symulatorze... Chyba, że chcesz "mnie zaimponować" i pokażesz swoj pakiet stąd?