• Kupować Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    Ja już jedną akcję kupilem po 84 i podbiłem kurs. Ale żenada. Ciekawe ile w dół po walnym to pleci. Teraz ogólnie kupuje się akcje spółki zbrojeniowej czy gamingowej ? wiadomo że dzisiaj kworum ten nie będzie bo tych akcji to nawet członkowie zarządu nie chcą kupować żeby przegłosować uchwały i zdobyć finansowanie. Ciekawe czy znowu dzisiaj przełożą walne czy całkowicie dadzą sobie spokój ? ogólnie to marnują tylko kase i czas na takie walne bo przecież mają wgląd kto zarejestrował akcje i wiedzą czy kworum będzie czy nie. Cyrku ciąg dalszy a obroty to ma warzywniak z samą marchewką większe.
  • Re: Kupować Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-03-19 o godz. 09:29 ~Nowy napisał(a):
    > Ja już jedną akcję kupilem po 84 i podbiłem kurs. Ale żenada. Ciekawe ile w dół po walnym to pleci. Teraz ogólnie kupuje się akcje spółki zbrojeniowej czy gamingowej ? wiadomo że dzisiaj kworum ten nie będzie bo tych akcji to nawet członkowie zarządu nie chcą kupować żeby przegłosować uchwały i zdobyć finansowanie. Ciekawe czy znowu dzisiaj przełożą walne czy całkowicie dadzą sobie spokój ? ogólnie to marnują tylko kase i czas na takie walne bo przecież mają wgląd kto zarejestrował akcje i wiedzą czy kworum będzie czy nie. Cyrku ciąg dalszy a obroty to ma warzywniak z samą marchewką większe.

Z pewną dozą niesmiałości, zapytam o jakim Ty dzisiejszym walnym zgromadz. piszesz? ;)
  • Re: Kupować Autor: ~Autor [83.29.6.*]
    Dzień się zgadza, tylko miesiąc inny.
  • Re: Kupować Autor: ~J-23 [31.61.230.*]
    HAHA aha ha

i KTO kupił dziś po 62,5 JUŻ zarabia !!!
  • Re: Kupować Autor: ~Klekswmajtach [164.127.220.*]
    Wpadło po 65 sprzedane 70-72. Teraz czekam jeszcze niżej
[x]
DEFENCEH -7,16% 0,42 2026-05-29 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.