Na Wall Street jutro mają być podobno bardzo mocne 3 wiedźmy. Ponoć prawie 6bln USD w wygasających opcjach. Ciekawe co na GPW... Może Text się załapie...
hehehe podniośł rekomendację? a jaka byla poprzednia cena w PKO? bo nie pamietam ok60? czy ok 80 zł a teraz? :-) w kazdym badz razie dziękuję, ja juz po sprzedazy złotówka zysku pieniądz marny, ale na plus jak odjedzie nie popłaczę sie; bo polsat pieknie dołuje przebije 10,8 czy wytrzyma? jak myslicie?
Ja przyjmuję tą rekomendację z szacunkiem. Zawsze to lepiej przeczytać zalecenie KUPUJ z ceną docelową powyżej mojej ceny zakupu aniżeli w przeciwną stronę.
A to masz jakąś wiedzę insiderską pisząc że nic sie nie zmieniło w firmie? Fakt że czytelnie widać że komuś zależy na trzymaniu kursu. Każda próba wybicia jest spychana w dół. Ale tak w okolice 36,00 zł.
Aktualnie ta spółka mimo tego że zarabia to giełdowy gniot . Text stracił zainteresowanie inwestorów, spadł praktycznie z okolic 60 zł na 35/36 zł w rok i będzie potrzebował sporo czasu żeby wrócić do tych poziomów, jeśli kiedykolwiek to nastąpi ( musiał by się przyjąć i zacząć sprzedawać text app ) . Narazie do zamierzonych 100 mln dolarów daleka droga bo zamiast zbliżać się od tej sumy , spółka się od niej oddala . Jedynie ratuje tutaj dywidendę i jeśli zostanie tak przez parę lat to ktoś w jakimś % odzyska to co zainwestował .