• Do radeckiego Autor: ~Gienek [213.134.185.*]
    Masz Jago czy nie masz?
  • Do Gienka Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    a jak myślisz??
  • Re: Do Gienka Autor: ~Gienek [213.134.185.*]
    Mysle, ze jestes patalachem i sprzedales. Zero wiernosci naszej spolce. Zenada.
  • Re: Do Gienka Autor: ~patałach [89.228.43.*]
    no i sie pomyliłeś :) patałachem moze i jestem ale praktycznie nic nie sprzedałęm a zdecydowaną większość trzymam na 2010r... troche sie pobawie ale to procenty :D
    Nos ci rosnie, wiesz?

• Re: Do Gienka Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    nie tylko nos :)
  • Re: Do Gienka Autor: ~sas [83.16.79.*]
    to ile ci zostało mocny jesteś
    jego wcześniejsza wypowiedz
    Re: Jago---- jednak po 1,80 !!!!!!
    Autor: ~radecky [89.228.43.*], 2009-10-21 09:47
    ratuj sie kto moze... ja właśnie dziś pozbyłem się 24akcji po 2,25
    Klamca obludny. Wczesniej czytalem jego wypowiedzi, czesto pisal z sensem. Teraz stracilem dla niego szacunek.
  • Re: Do Gienka Autor: ~jak [213.17.248.*]
    już dawno pisałem, że jakiś tam radecky to leszcz :-)) raz pisze tak, raz tak. Ale drodzy "inwestorzy", chyba nikt z was nie podejmuje decyzji w oparciu o to forum???Nie załamujcie mnie!Miłego
    Alez skad, kazdy ma swoj rozum. Ale podyskutowac na forum mozna i to jest dobre. Tylko ze okazuje sie, ze nie z kazdym mozna, bo taki np. radecky to frajer pompka i nastepnym razem jak zobacze jego nick albo IP [89.228.43.*] to go od razu wysmieje.
  • Re: Do Gienka Autor: ~radecky [89.228.43.*]
    więc masz okazje juz wyśmiać :P

a co do mnie...to ktoś kto długo tu jest wie ze jestem długoterminowo i nie zmieniam zdania jak krowa...z tym 1,8 i wyzbyciem sie to celowo napisałem... zaczeło mnie poprostu wkurzać te forum gdzie pojawiło sie pełno graczy jednosesyjnych albo taki irek piszący o 1,8(czasami trzeba takim przyznać racje tylko po to by odleszczyc papier) albo taki gienek jednak nie uzywa własnego rozumu i nie potrafi czytać "między wierszami" a potrafi obrazać...
    z 24 akcjami to prawda :) jak i wcześniej 14 też sprzedałem :) a i zdarzyło sie kupno 1akcji czasami zabawa pokazuje jaki akcjonarjat siedzi ... takie 24akcje sprzedane najnizej na sesji po 2,25 i po dłuższym zastoju od razu otworzyły stopa dla kogoś i wywaliło jemu 500akcji :) najlepszy był kolega co tydz temu spowodował -8% na sesji a zamknięcie było -2%

ps. rozmowa na forum o tym kto ma a kto sprzedał akcje jest ogólnie pozbawiona sensu... tu tylko merytoryczna dyskusja jest pożądana

a propos-owszem jago zawiodło mnie jako akcjonarjat...byłem jednym z tych co wierzyli w te 5 w pierwszych tyg po połączeniu, ale absolutnie nie zmieniło to mojego zdania o spółce... będzie dobrze
  • do RADECKY Autor: ~Jarko [89.76.225.*]
    Nie ma sensu tu cokolwiek pisać. Ludzie i tak na ogół tylko widzą (+) albo (-)
    Ja pozbierałem to co chciałem i czekam sobie cicho i spokojnie.
    Mam jeszcze kilka ciekawych spółek ale Jago nadal zajmuje mi 1/3 portfela.
    Jeśli uda mi się plan zwiększenia wartości portfela o 100% to dobiorę jeszcze Jago żeby nadal utrzymać 1/3
    Jedni patrzą na czubek nosa a my patrzymy trochę dalej...
    Trzym się RADECKY
    Pozdrawiam
  • Re: Do Gienka Autor: ~dżaga [89.74.185.*]
    Brawo Radecky za kulturę!

A co do Jago to trzymamy i czekamy. Niebrzydowski nam to niedługo wynagrodzi.
  • Re: Do Gienka Autor: ~ms [83.24.64.*]
    Radecky ,pokłon za kulture... i tyle w temacie
  • Re: Do radeckiego Autor: ~iza [86.3.231.*]
    Piszę tu po raz pierwszy. Sądzę że ostatnio sprzedawali niektórzy bez zastanowienia żeby kupić na pierwotnym i chyba zrobili duży błąd. Moim zdaniem kurs dużo urośnie i to wkrótce. pozdrawiam
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.