no i sie pomyliłeś :) patałachem moze i jestem ale praktycznie nic nie sprzedałęm a zdecydowaną większość trzymam na 2010r... troche sie pobawie ale to procenty :D
to ile ci zostało mocny jesteś
jego wcześniejsza wypowiedz
Re: Jago---- jednak po 1,80 !!!!!!
Autor: ~radecky [89.228.43.*], 2009-10-21 09:47
ratuj sie kto moze... ja właśnie dziś pozbyłem się 24akcji po 2,25
już dawno pisałem, że jakiś tam radecky to leszcz :-)) raz pisze tak, raz tak. Ale drodzy "inwestorzy", chyba nikt z was nie podejmuje decyzji w oparciu o to forum???Nie załamujcie mnie!Miłego
Alez skad, kazdy ma swoj rozum. Ale podyskutowac na forum mozna i to jest dobre. Tylko ze okazuje sie, ze nie z kazdym mozna, bo taki np. radecky to frajer pompka i nastepnym razem jak zobacze jego nick albo IP [89.228.43.*] to go od razu wysmieje.
a co do mnie...to ktoś kto długo tu jest wie ze jestem długoterminowo i nie zmieniam zdania jak krowa...z tym 1,8 i wyzbyciem sie to celowo napisałem... zaczeło mnie poprostu wkurzać te forum gdzie pojawiło sie pełno graczy jednosesyjnych albo taki irek piszący o 1,8(czasami trzeba takim przyznać racje tylko po to by odleszczyc papier) albo taki gienek jednak nie uzywa własnego rozumu i nie potrafi czytać "między wierszami" a potrafi obrazać...
z 24 akcjami to prawda :) jak i wcześniej 14 też sprzedałem :) a i zdarzyło sie kupno 1akcji czasami zabawa pokazuje jaki akcjonarjat siedzi ... takie 24akcje sprzedane najnizej na sesji po 2,25 i po dłuższym zastoju od razu otworzyły stopa dla kogoś i wywaliło jemu 500akcji :) najlepszy był kolega co tydz temu spowodował -8% na sesji a zamknięcie było -2%
ps. rozmowa na forum o tym kto ma a kto sprzedał akcje jest ogólnie pozbawiona sensu... tu tylko merytoryczna dyskusja jest pożądana
a propos-owszem jago zawiodło mnie jako akcjonarjat...byłem jednym z tych co wierzyli w te 5 w pierwszych tyg po połączeniu, ale absolutnie nie zmieniło to mojego zdania o spółce... będzie dobrze
Nie ma sensu tu cokolwiek pisać. Ludzie i tak na ogół tylko widzą (+) albo (-)
Ja pozbierałem to co chciałem i czekam sobie cicho i spokojnie.
Mam jeszcze kilka ciekawych spółek ale Jago nadal zajmuje mi 1/3 portfela.
Jeśli uda mi się plan zwiększenia wartości portfela o 100% to dobiorę jeszcze Jago żeby nadal utrzymać 1/3
Jedni patrzą na czubek nosa a my patrzymy trochę dalej...
Trzym się RADECKY
Pozdrawiam
Piszę tu po raz pierwszy. Sądzę że ostatnio sprzedawali niektórzy bez zastanowienia żeby kupić na pierwotnym i chyba zrobili duży błąd. Moim zdaniem kurs dużo urośnie i to wkrótce. pozdrawiam