Budowa ABB zakończona powodzeniem! Sprzedania wszystkie akcje po 2.5 Zeta hurtem! Są wszystkie pieniądze na wszystkie platformy sprzedaży i całkowitą wolność przychodów. Grubasy wzięły akcje z oczekiwaniem ręki, bo widzą tu duże zyski!!!
Na zamknięciu środowej sesji na warszawskiej giełdzie za jedną akcję CI Games płacono 29,2 zł. (PAP Biznes)
https://www.bankier.pl/wiadomosc/CI-Games-w-ABB-sprzedalo-28-mln-akcji-po-cenie-2-50-zl-za-sztuke-9100576.html
One more level sprzedawal ostatnio akcje po 0.95zl - jeszcze większy % rozwodnienia. Akcje weszły do obrotu po 6 miesiącach i kurs ani drgnął. Cały czas jest w widelkach 2.4-2.7zl , czyli blisko 3 x wyżej.
Każdy się spodziewał, nawet oczekiwał emisji w wolumenie 38 mln. Duży gracz bez mrugnięcia okiem łyknął papier za 70 mln pln, mamy pieniądze na wykup wyłączności epic
Nikt nie kupuje takich paczek/akcji po 2,5 żeby sprzedać po 2,5. A więc mamy już dołek uklepany. Szybko im zajęło sprzedanie ale też niezłe kombinacje musiały być ok południa inf o ABB a w nocy info o całkowitej sprzedaży. Ktoś łyknął hurtem czyli nie boją się o przyszłość CIG nono nie jestem specjalistą ale takie są moje wnioski. Czwartek i piątek kluczowy.
ta emisja wejdzie do obrotu powiedzmy za 6 miesięcy.. to jest normalna reakcja rynku na emisję czyli negatywna.. dużo tu wpisów że sie każdy spodziewał udanej emisji że to w cenie i że bez znaczenia dla kursu.. no to macie -7 na start
Po prostu ktoś przyszedł, zobaczył jakie wzbudza gra zainwestowanie i kupił pakiet akcji bo teraz końcem marca ruszy tak na prawdę dopiero kampania marketingowa, a na youtubie np już 2 mln+ wyświetlen trailera.
Było w okolicach 15 miejsca, skończyła się promocja, to od razu spadło w okolice 80 miejsca, zaraz wypadnie z 500 tki.
Nikt nie chce kupować gry za normalną cenę.
Słabo.
LOTF 2 będzie tak samo, chyba że ruszą z promocją za 30 zł tak jak tutaj.
Będę ci wdzięczny jak wymienisz mi kilka gier które są sprzedawane w pełnej cenie i były wydane ponad 2 lata temu, oraz znajdują się na wysokim poziomie w steam