Szef rządu wyjaśnił, że Polska przeznaczy ponad 220 mld zł na źródła odnawialne i magazyny energii, 234 mld zł na dystrybucję, a 160 mld zł na energetykę jądrową
nie no porownanie Onde do rafako to raczej nieporpzumienie :) tu beda coraz wiekze dywidendy placone, licze na min 1 zl za rok ja mowie o tym ze ta transofarajca jest nieunkiona i onde jest idealnie pozycjonowana w tym temacie
Tyle tych obiecanek a o 200miliardow z safe taki dym ze zasoby zlota trzeba spieniezyc zeby nie brać pożyczki od uni to niby ciekawe skąd sie wezmie te przez ciebie napisane 614 miliardów na energię, mówić to ja tez mogę wszystko byle by zostać u koryta naiwnych nie brakuje
Jakbyś trochę telewizji oglądał Danks to juz pojawił sie wątek ze wiatraki na morzu to nie jest bezpieczeństwo energetyczne bo w pierwszej kolejności przy ewentualnym konflikcie to zostałyby w pierwszej kolejności zniszczone bo to łatwe cele tak na morzu jak i lądzie i jak tu z takimi cymbałami wejść w dyskusję na temat oze czy etf oni chcą kopać wegiel i tyle dopłacać i kopać coraz głębiej dokładając miliardy złotych bo kto ich sprawdzi