• I po akcji Autor: ~Qwe [91.94.26.*]
    Akcje rozdzielone trafiły tam gdzie miały trafić ostatni zrzut malym pakietem aby wzbudzić niepewność ulica nie tyka bo boi się kupić kurs do 30 gr zabetonowany do piątku powinno się wyjaśnić jak nic nie będzie to ostatni gasi światło.
  • Re: I po akcji Autor: ~Pchacz [185.235.206.*]
    Mezzo ma jeszcze 14mln akcji to światło prędko nie zgaśnie. Trzeba czekać.
  • Re: I po akcji Autor: ~Bahaha [83.28.140.*]
    Mezzo zanim pozbędzie się tych 14 mln akcji musi jeszcze kilka listów intencyjnych podpisać żeby ulicę nakarmić papierem
  • Re: I po akcji Autor: ~Pchacz [185.235.206.*]
    Byle do 4zł za akcje. Zaczekam.
  • Re: I po akcji Autor: ~Qwe [91.94.26.*]
    Duży nachapany albo na odwrót Teraz to już ulica zaczyna mieszać i kurs spada
  • Re: I po akcji Autor: ~tito [213.92.255.*]
    Mezzo brał pierwszy pakiet 31% od Matula po 0,25zł drugi pakiet 31% cena podobna lub coś niżej. 20 % oddał mniej więcej po średniej zakupu. Pytanie komu?, bo nie zarobił za dużo lub wcale. Może ktoś się ujawni a może ulica wzięła 7 mln akcji?
  • Re: I po akcji Autor: ~wiekszycwaniak [130.59.25.*]
    Moze to juz WM odbiera?
    ~1.8 mln akcji mezzo się pozbyło jest to powyżej 5% jak zgarnął to jeden podmiot to musi powiadomić o przekroczeniu jeżeli nie będzie komunikatu to prawdopodobnie ukochali to w ulicę lub siedzą pod progowo drugą opcję jest mało prawdopodobna więc czekamy na komunikat ile on nastąpi w co powoli wątpię obym się mylił czas do poniedziałku w piątek wygasa list intencyjny
  • Re: I po akcji Autor: ~Tt [91.232.46.*]
    Ulica sam mam ponad 2mil.ulica nie jest biedna
  • Re: I po akcji Autor: ~tito [213.92.254.*]
    Kolego 1,6 mln akcji to jest 5%, więc musiałbyś wysłać zgłoszenie, więc troszkę ktoś się tu z prawdą mija
    Nie muszę ją i moja partnerka 2konta koleś.
    Ja i moja partnerka 2konta.
    Ciekawy ruch był dzisiaj rano zebrane zostało ok 200 tys akcji i można wnioskować Mezo sprzedało ok 1.8 mln to może ktoś dobrał aby mieć równe 2 mln akcji jakas logika jest ale to tylko tyle czekamy do jutro. 4 dni mija w czwartek
    No chyba że coś pokaże się po sesji
  • Re: I po akcji Autor: ~wiekszycwaniak [130.59.25.*]
    to co podali w komunikacie to 5.6% wiec duza szansa ze ktos nowy sie pojawi. Czy w piatek bedzie komunikat o umowie i nowym akcjonariuszu? Na pewno na teraz ruchy na akcjach skonczone i raczej dzisiaj ani jutro juz ciekawych obrotow nie bedzie.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.