• Analiza AT Autor: ~YowMaster [31.61.251.*]
    Co sądzicie o najnowszej analizie z mBanku na YouTube? Będziemy głęboka korekta? Czyżby to koniec „rajdu” i wracamy na poziomy 80-85? Niektórzy, jak np dimmu3, jeszcze kilka dni temu wieszczyli 130 do końca kwietnia, a tu zderzenie z rzeczywistością xD
    Mam to w portfelu od 5 lat i zawsze przy osiąganiu lokalnego ATH nagony mówią, że idzie na znacznie wyższe poziomy, żeby ulica kupowała. Potem korekta, ulica w panice sprzedaje a oni, czyli kolarze, odkupują i tak ta zabawa wygląda…
  • Re: Analiza AT Autor: ~Luke [212.105.131.*]
    Ten fragment z dzisiejszego posta na innym watku pasuje do ciebie jak ulał. Trzym się hehehei

Niesamowite, że w ciągu w tych ostatnich 5 lat wynaleziono: generatywną sztuczną inteligencje np. ChatGPT, szczepionki mRNA czy teleskop Jamesa Webba a spadzie i trolle na forum piszą te same, podobne w swojej konstrukcji teksty. Trochę to wygląda jakby do tej roboty nie garnął się już nikt nowy, a oni pozostali zamknięci w swojej kapsule sprzed lat. Czasami wystarczy trochę chęci aby zrobić krok do przodu, ale widocznie działając w ten sposób się nie da. Trzymta się tam trolle, wypijemy za was wieczorkiem.
  • Re: Analiza AT Autor: ~Fan [77.222.240.*]
    Chyba inna analizę oglądaliśmy xd na moje on tam mówił o korekcie pędzącej i w sumie dzisiejsza sesja to potwierdziła
  • Re: Analiza AT Autor: ~Wuteka [31.135.199.*]
    Dlaczego 80 - 85, a nie 22,70?
    Zapytaj może Pita? Bo jeszcze gorzej spadziujesz, niż on. Nejdek z mBank, musi u was szkolenie wziąć, bo analiza żadna nigdy mu, nie wyszła.
  • Re: Analiza AT Autor: dimmu3 [193.34.45.*]
    Ja analizy nie oglądałem, ale się wypowiem.
    O 130 napisałem gdzieś tam w jakimś wątku jako odpowiedź. Wy, nagony na spadki, zakładacie nowe wątki, by snuć czarne wizje spadków, które nie mają podstaw biznesowych. Ogólnie słabo mi wychodzi prognozowanie cen XTB, więc to 130 to tylko podzielenie się moimi odczuciami. Jeśli nie będzie, to będę zawiedziony i to będzie oznaczało dla mnie, że wyniki tak dobre nie będą jak tu niektórzy wieszczą. Dla mnie max to 400M i to przy dużej dozie optymizmu. Raczej myślę, że mniej, ale rekordowo.
    Ubrałem się na górce w mały pakiet po 95,* i nadal wierzę w 130 do końca kwietnia, a jak będzie to się zobaczy.
  • Re: Analiza AT Autor: ~Pit [188.146.162.*]
    Dimmu3, Łukaszku poszukaj jajek najbliższych świąt bo swoje najwyraźniej zgubiles. Albo się schowały. Nie wierzysz w słowa członka zarządu o 500 mln przy obecnej bazie i sprzyjających warunkach rynkowych. Wiadomo, warto być takim ostrożnym.......... Ale to czas żeby powiedzieć SPRAWDZAM.
  • Re: Analiza AT Autor: ~Qsawier [37.31.40.*]
    Żaden szanujący się analityk nawet ten z mBanku nie powiela takich bzdur iż spółka wygeneruje 500M, tylko człowiek Taki jak Pit plujacy sobie w Twarz, tak tak wiatr wieje w twoją stronę
  • Re: Analiza AT Autor: dimmu3 [178.43.246.*]
    Nie wiem o co chodzi z tym nadawaniem imion, Alojzy. Macie jakąś nową zabawę z chłopakami w oczekiwaniu na 100 na xtb?
    Tłumaczyłem Wam już, że 500M jest do zrobienia w idealnych okolicznościach, czyli surowce i indeksy mocny trend w jedną stronę. Teraz się skupcie.
    Sprawdźcie surowce, Nasdaq100, De40 i odpowiedzcie jako praca zbiorowa: Czy to są okoliczności idealne, o których mówił zarząd?
  • Re: Analiza AT Autor: ~Jajco [194.39.127.*]
    Pit dostał nową kadrę w spadziowani, a że chop to nie ogar, to nawet imion nie potrafi zapamiętać.

Pit, “fekalny księciu“ jest szansa, że XTB przyjdzie teraz te 22,70? Czy ty dalej na peronie z akcjami CCC w walizce?

Napisz, może coś o g..... I daj taką poradę, bo ewidentnie ze wszystkich rzeczy tylko na tym się znałeś.
[x]
XTB -0,52% 92,22 2026-03-30 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.